Kaap Doorn beschikt over een sfeervol en modern restaurant dat plaats biedt aan 170 personen. Culinair gezien verrast Kaap Doorn u steeds weer met haar uitstekende keuken. Op ambachtelijke wijze verwerken we dagverse streekproducten tot smaakvolle gerechten. Zo betrekken we onze kazen bij een lokale kaasboerderij en ook de verse vruchtensappen komen uit de omgeving.
Ontbijt- en lunchbuffet
Het ontbijt is royaal en het ontbreekt natuurlijk niet aan knapperige croissants en versgeperste jus d’orange. Bij de lunch kunt u een uitgebreid buffet verwachten met diverse soorten brood en luxe broodjes, vleeswaren, kaassoorten, zoetwaren, verschillende warme snacks, een soep van de dag, diverse salades, rauwkost, vis, fruit, melk, karnemelk, sappen etc.
Chef’s culinair driegangenmenu
Onze chef-kok stelt een dagelijks wisselend menu aan u voor waarin hij bijzondere producten heeft verwerkt. Uiteraard houden we hierin altijd rekening met uw individuele wensen. Of u nu vegetariër bent, bijzondere of minder bijzondere dieetwensen hebt of gewoon liever een ander gerecht wilt: alles kan bij Kaap Doorn.
Fijn dat u er bent! Wij gebruiken cookies om uw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Wilt u meer informatie over de cookies of ons privacy statement lezen? Klik dan op 'Cookies'.
Thank you for being there! We use cookies to make your experience run smoothly. If you continue to use the website, we will assume that you agree. Would you like to read more information about the cookies or our privacy statement? Then click on 'Cookies'.