Kaap Doorn beschikt over een sfeervol en modern restaurant dat plaats biedt aan 170 personen. Culinair gezien verrast Kaap Doorn u steeds weer met haar uitstekende keuken. Op ambachtelijke wijze verwerken we dagverse streekproducten tot smaakvolle gerechten. Zo betrekken we onze kazen bij een lokale kaasboerderij en ook de verse vruchtensappen komen uit de omgeving.
Ontbijt- en lunchbuffet
Het ontbijt is royaal en het ontbreekt natuurlijk niet aan knapperige croissants en versgeperste jus d’orange. Bij de lunch kunt u een uitgebreid buffet verwachten met diverse soorten brood en luxe broodjes, vleeswaren, kaassoorten, zoetwaren, verschillende warme snacks, een soep van de dag, diverse salades, rauwkost, vis, fruit, melk, karnemelk, sappen etc.
Chef’s culinair driegangenmenu
Onze chef-kok stelt een dagelijks wisselend menu aan u voor waarin hij bijzondere producten heeft verwerkt. Uiteraard houden we hierin altijd rekening met uw individuele wensen. Of u nu vegetariër bent, bijzondere of minder bijzondere dieetwensen hebt of gewoon liever een ander gerecht wilt: alles kan bij Kaap Doorn.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok