title

Congres

Diverse mogelijkheden voor uw congres

 
Congres organiseren in de regio Utrecht, in de buurt van Doorn, Zeist of Driebergen? Bij Kaap Doorn vindt u 20 zalen van 2 tot 250 personen. Ook voor grotere bijeenkomsten bent u bij Kaap Doorn aan het juiste adres. Met 2 grote zalen voor maximaal 176 personen en maximaal 250 personen kunt u bij ons ook de grotere congressen organiseren. De zalen zijn multifunctioneel en gemakkelijk naar uw wensen in te delen. Ze zijn allebei voorzien van meekijkschermen en een geluidsinstallatie, zodat ook de mensen achterin de zaal de spreker goed kunnen horen en zien.
 

Extra zalen of workshopruimtes?

 
Naast deze twee grote congreszalen hebben we ook zalen voor 80 tot 100 personen, om uw congres nog beter vorm te kunnen geven. Hebt u ook spreekkamers of workshopruimtes voor kleinere groepen van 2 tot 50 personen nodig? Die hebben we in diverse maten beschikbaar.
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 
Ook als congrescentrum is Kaap Doorn dus zeer geschikt. Zeker in de weekenden of in schoolvakanties kunnen we u zeer concurrerende tarieven aanbieden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier of stuur een mail naar reserveringen@kaapdoorn.nl. Binnen enkele werkuren kunt u van ons een reactie verwachten. Uw congres is bij Kaap Doorn in goede handen. Wij ontzorgen uw bijeenkomst en laten het de congresbezoekers aan niets ontbreken.
 

Onze capaciteit:

 

20
Zalen
70
Hotelkamers
250
Personen