title

Congres

Diverse mogelijkheden voor uw congres

 
Congres organiseren in de regio Utrecht, in de buurt van Doorn, Zeist of Driebergen? Bij Kaap Doorn vindt u 20 zalen van 2 tot 250 personen. Ook voor grotere bijeenkomsten bent u bij Kaap Doorn aan het juiste adres. Met 2 grote zalen voor maximaal 176 personen en maximaal 250 personen (beide zalen met meekijkschermen en geluidsinstallatie zodat ook de mensen achterin de zaal de spreker goed kunnen horen en zien) kunt u bij Kaap Doorn ook de grotere congressen organiseren. De zalen zijn multifunctioneel & gemakkelijk naar uw wensen in te delen.
 

Extra zalen of workshopruimtes?

 
Naast deze twee grote congreszalen zijn er ook nog zalen beschikbaar voor 80 tot 100 personen om uw congres nog beter vorm te kunnen geven. Heeft u ook spreekkamers nodig of workshopruimtes voor kleinere groepen van 2 tot 50 personen? Deze hebben wij in diverse beschikbaar.
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 
Ook als congrescentrum is Kaap Doorn dus zeer geschikt. Zeker in de weekenden of in schoolvakanties kunnen wij u zeer concurrerende tarieven aanbieden voor uw congres of conferentie. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan via ons offerte-formulier of stuur een mail naar [email protected]. Binnen enkele werkuren kunt u van ons een reactie verwachten. Uw congres is bij Kaap Doorn in goede handen. Kaap Doorn ontzorgt uw bijeenkomst en zorgt ervoor dat het de congresbezoekers aan niets ontbreekt.
 
Congreslocatie

Onze capaciteit:

 

20
Zalen
70
Hotelkamers
250
Personen