title

Overnachten

Overnachten bij Kaap Doorn

 
Ons hotel is bij uitstek geschikt voor uw meerdaagse bijeenkomsten zoals trainingen, cursussen of vergaderingen. Misschien wilt u voor uw congres een voorovernachting reserveren, dat kan natuurlijk ook. U kunt één of meerdere nachten bij ons verblijven, wij maken graag een offerte voor u op maat.
 
Alle 70 hotelkamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. U vindt in de kamer een LCD-televisie, een werkplek met gratis WiFi en een eigen badkamer. Al onze kamers zijn ingericht voor eenpersoons gebruik. Op sommige kamers kunnen we een bed bijplaatsen, zodat u er met 2 personen kunt overnachten. Maar: ons hotel is echt gericht op zakelijke gasten en voor hen hebben wij op iedere kamer extra lange en brede eenpersoonsbedden opgemaakt.
 

Het is vanzelfsprekend dat het soort bijeenkomsten waarvoor uw gasten bij Kaap Doorn komen een flinke inspanning vragen. In ons vergaderhotel vindt u daarom ook de nodige ontspanningsmogelijkheden. Zo is er een infraroodsauna en een fitnessruimte. Alles is gratis te gebruiken voor onze gasten. En natuurlijk is onze bosrijke omgeving zeer geschikt voor een lange of korte wandeling.
 
Onze gastvrije medewerkers zijn gericht op u en uw verblijf. Wij maken het u graag naar de zin.
 

Wilt u meer weten over Kaap Doorn?

 
Vraag dan uw offerte aan. Wij sturen u snel een overzichtelijke offerte op maat. Hebt u gewoon een vraag? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag snel.