title

Hotel

Conferentiecentrum Kaap Doorn beschikt over 70 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Voor meerdaagse bijeenkomsten is Kaap Doorn daarom een zeer geschikte vergaderlocatie en trainingslocatie. Al onze hotelkamers zijn geschikt voor zakelijke gasten en zijn voor eenpersoons gebruik.

 

Gerenoveerd hotel

Alle kamers zijn recentelijk geheel gerenoveerd. De meeste kamers kijken uit op natuurschoon, enkele kamers hebben zicht op een van de prachtige binnentuinen.

 

Faciliteiten in de kamers

Alle kamers zijn standaard voorzien van douche, toilet, föhn, flatscreen LCD TV en telefoon. In de badkamer wordt u voorzien van badproducten waarmee u de dag goed kunt beginnen.

 

Gratis ontspanningsfaciliteiten

U maakt als onze gast gratis gebruik van onze infraroodcabine en fitnessruimte.

 

Gratis WiFi in de hotelkamers

Alle kamers beschikken over een snelle gratis draadloze internetverbinding via glasvezel.

 

Zelf een overnachting boeken?

In uw meerdaagse vergaderarrangement of trainingsarrangement is vaak al een overnachting opgenomen. Wanneer u bij ons een cursus volgt, bieden wij u de mogelijkheid om te komen voorovernachten, zodat u ’s morgens fris aan uw cursus kunt beginnen.

 

Van zondag op maandag hanteren wij daarbij een speciaal aanbiedingstarief van € 52,50 inclusief ontbijt (u bent op zondagen vanaf 21.00 uur welkom in ons hotel). Wilt u zelf een overnachting bij ons boeken, informeer dan even bij ons naar de geldende prijs.

bospad_klein