Entree Kaap Doorn

De specialist voor uw zakelijke bijeenkomst

 
Bij Kaap Doorn kunt u terecht voor al uw business meetings. Of u nu een vergadering, training, cursus of congres in gedachten hebt, alles is bij ons mogelijk. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten heeft Kaap Doorn voldoende mogelijkheden. Met 70 hotelkamers zijn kleine en grote groepen bij ons op de juiste plek.
 
Kaap Doorn is een locatie met een sfeervolle maar toch zakelijke uitstraling. De prachtige bosrijke ligging draagt bij aan het slagen van uw bijeenkomst.
 
Onze locatie staat bekend om haar gastvrijheid. Niet voor niets zijn wij de laatste jaren steeds in de prijzen gevallen. Dat heeft alles te maken met ons personeel. Wij nodigen u uit om onze reviews eens te lezen.
 
Kaap Doorn beschikt over 20 moderne en goed uitgeruste zalen. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 250 personen.
 
In Nederland zijn wij de enige trainingslocatie met hotelkamers die zich voor 100% richt op de zakelijke gast. Door deze specialisatie -die wij al meer dan 25 jaar hebben- weten wij precies wat u als zakelijke gast bezig houdt en wat u nodig hebt tijdens uw meeting. Wij houden van begin tot eind rekening met uw wensen.
 

Wilt u meer weten over Kaap Doorn?

 
Vraag dan een offerte aan. Wij sturen u snel een overzichtelijke offerte op maat. Hebt u gewoon een vraag? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag snel.