title

Activiteiten

Outdoor Activiteiten  Indoor Activiteiten  Verhuur & Extern

 

Teambuilding, outdoor- en indooractiviteiten

 
Bij Kaap Doorn kunt u allerlei activiteiten ondernemen om uw bijeenkomst nog aantrekkelijker te maken. Natuurlijk kunt u zelf de groep even mee naar buiten nemen voor een activiteit, een frisse neus of een energizer op ons eigen terrein.
 
Kaap Doorn beschikt over verschillende mogelijkheden om te ontspannen. U kunt natuurlijk beginnen met ons eigen terrein van 6 hectare groot waar u heerlijk kunt wandelen. Wilt u verder wandelen of hardlopen, dan hoeft u slechts de weg over te steken om in de eindeloze bossen terecht te komen met verschillende wandelroutes.
 
Binnenshuis hebben wij een infrarood sauna, een bescheiden fitnessruimte waar ook mogelijkheden zijn om te tafelvoetballen. Wanneer u in uw programma een activiteit wilt opnemen zoals bijvoorbeeld een GPS-tocht, een schilderworkshop of schermen, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen regelen.
 
Wilt u een outdoor activiteit inplannen, dan kunnen wij u een partner aanbevelen die de outdoor activiteiten op ons terrein en daarbuiten verzorgt. Ook hier kunnen wij u de zorg uit handen nemen. Wanneer u aangeeft naar welke activiteit uw voorkeur uitgaat, dan zorgen wij dat alles op rolletjes verloopt. Download ons uitgebreide overzicht van activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen of klik op de onderstaande oranje buttons.
 

Outdoor Activiteiten  IndoorActiviteiten  Verhuur & Extern