title

Activiteiten

Outdoor Activiteiten  IndoorActiviteiten

 

Teambuilding, outdoor- en indooractiviteiten

 

Bij Kaap Doorn kunt u allerlei activiteiten ondernemen om uw bijeenkomst nog aantrekkelijker te maken. Natuurlijk kunt u zelf de groep even mee naar buiten nemen voor een activiteit, een frisse neus of een energizer op ons eigen terrein.

 

Kaap Doorn beschikt over verschillende mogelijkheden om te ontspannen. U kunt natuurlijk beginnen met ons eigen terrein van 6 hectare groot waar u heerlijk kunt wandelen. Wilt u verder wandelen of hardlopen, dan hoeft u slechts de weg over te steken om in de eindeloze bossen terecht te komen met verschillende wandelroutes.

 

Binnenshuis hebben wij een infrarood cabine, een bescheiden fitnessruimte waar ook mogelijkheden zijn om te tafelvoetballen. Wanneer u in uw programma een activiteit wilt opnemen zoals bijvoorbeeld een GPS-tocht, een schilderworkshop of schermen, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen regelen.

 

Wilt u een outdooractiviteit inplannen, dan kunnen wij u een partner aanbevelen die de outdoor activiteiten op ons terrein en daarbuiten verzorgt. Ook hier kunnen wij u de zorg uit handen nemen. Wanneer u aangeeft naar welke activiteit uw voorkeur uitgaat, dan zorgen wij dat alles op rolletjes verloopt.

 

Outdoor Activiteiten  IndoorActiviteiten