title

Activiteiten

Outdooractiviteiten  Indooractiviteiten  Verhuur & extern

 

Teambuilding, outdoor- en indooractiviteiten

Bij Kaap Doorn kunt u allerlei activiteiten ondernemen om uw bijeenkomst nog aantrekkelijker te maken. Natuurlijk kunt u zelf de groep even mee naar buiten nemen voor een activiteit, een frisse neus of een energizer op ons eigen terrein.

Kaap Doorn beschikt over verschillende mogelijkheden om te ontspannen. U kunt beginnen met een heerlijke wandeling over ons eigen terrein van 6 hectare groot. Wilt u verder wandelen of hardlopen, dan hoeft u slechts de weg over te steken om in de eindeloze bossen van de Utrechtse Heuvelrug terecht te komen, waar verschillende wandelroutes zijn uitgezet.

Binnenshuis hebben we een infraroodsauna en een bescheiden fitnessruimte waar ook mogelijkheden zijn om te tafelvoetballen. Wilt u aan uw programma een activiteit als schermen, een schilderworkshop of een GPS-tocht toevoegen? Neem dan contact met ons op en we regelen het voor u.

Wilt u een outdooractiviteit inplannen, dan kunnen wij partners aanbevelen die dat op ons terrein en daarbuiten verzorgen. Ook hier nemen we u de zorg uit handen. Geef aan welke activiteit u graag met de groep zou willen ondernemen en wij zorgen dat alles in orde komt. Download ons uitgebreide overzicht van activiteiten of klik op oranje knoppen.

Outdoor-activiteit

Outdooractiviteiten  Indooractiviteiten  Verhuur & extern