title

Outdooractiviteiten

Vergaderbreaks

 
Kaap Doorn biedt u – veelal in samenwerking met outdoorspecialisten – een verrijking van uw vergaderarrangement: vergaderbreaks. Wilt u ontspanning, even iets anders, eruit en iets leuks doen? Dan zijn onze vergaderbreaks iets voor u!  De Utrechtse Heuvelrug vormt het decor voor uw ontspanning of teambuilding. In onze natuurlijke bosomgeving gaat u op het gewenste niveau van inspanning (of ontspanning) met elkaar op pad. Teamwork, teambuilding, of ‘just for fun’, alles is mogelijk!
 
Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een segwaytocht te doen, een mountainbikeroute te volgen onder begeleiding of om te gaan schapendrijven – alle informatie daarover vindt u hieronder. Onze partners bieden ook trainingsprogramma’s aan die een aanvulling op uw programma kunnen zijn. Als u daarvoor kiest, brengen wij u graag met hen in contact.
 
De buitenactiviteiten vinden plaats op een van de veldjes van het eigen terrein van Kaap Doorn, op een nabijgelegen weiland of in het bos. De vraag aan u is om ervoor te zorgen dat uw gasten passende kleding aan hebben en voor stevige schoenen met profiel zorgen, die nat en vies mogen worden.
 
Hebt u zelf een ander idee? Het meeste kunnen we voor u verzorgen, zowel buiten als binnen. We helpen u graag om een activiteit te vinden die bij uw bijeenkomst past. Informeer dus altijd even naar de mogelijkheden!
 

‘De slangenkuil als werkvloer’


Snakepit Een uitdagende vergaderbreak waarbij u met elkaar een brug ontwerpt, bouwt en oversteekt. Een beroep op interactie, samenwerking, communicatie en teamgeest. Kunt u het met elkaar eens worden binnen de gegeven tijd? Wie neemt de leiding? Wie ondersteunt dat iemand de leiding neemt? Hoe vindt het verbeterproces plaats? Worden kwaliteiten ingezet?

U komt in dit programma een op het oog onschuldige, ondiepe kuil tegen. U heeft geen keus, u moet er overheen. Maar deze kuil zit vol met giftige slangen… Hoe blijft het veilig voor iedereen?

Deze activiteit in de buitenlucht staat garant voor een krachtige vergaderbreak.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur en 15 minuten
- Op een grasveld
- Vanaf 3 tot 36 personen
- € 33,00 per persoon vanaf € 396,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

‘into fresh air’


Even een frisse neus halen op een ludieke manier. Deelnemers spelen het spel en maken ondertussen gezonde meters in de natuur, iedere 100 meter die je wandelt krijg je een vraag of een opdracht. Keuze uit diverse thema’s. Denk aan geluk, brein, persoonlijke ontwikkeling, voeding of beweging.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 30 minuten
- Het spel wordt gespeeld via een app en is te downloaden op iedere smartphone.
- vanaf 20 personen, geen maximum.
- Richtprijs is € 33,50 per persoon
- Exclusief transportkosten à € 110,00 en exclusief 21% btw
Uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leidinggeven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken. Verbale en non-verbale communicatie met de honden en de schapen.

Bij toerbeurten gaat iedereen aan de slag om de schapen te drijven. De schapen dienen hierbij als een prachtige spiegel voor de signalen die de deelnemers hen geven!

Inclusief een hele bijzondere finaleactiviteit.

Schapendrijven Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 uur
- Groepsgrootte: maximaal 100 personen
- Prijs: op aanvraag
- De prijs is exclusief € 110,00 transportkosten en 21% btw
Elk team van ongeveer 10 personen krijgt een routeboek waarin diverse checkpoints (cp) staan. De bedoeling is om langs zoveel mogelijk cp’s te fietsen. Op de cp's zijn bijvoorbeeld vragen over de omgeving of over het bedrijf of er moet een korte opdracht worden gedaan.

Roadbook Expedition Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 tot 3 uur
- Groepsgrootte: vanaf 15 personen, geen maximum
- Richtprijs: € 77,50 per persoon
- De prijs is exclusief € 110,00 transportkosten en 21% btw
Haka is een krachtige manier om zelf of met een groep iets duidelijk neer te zetten door het lichaam en stem te combineren. Bekend van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam. Energiek, dynamisch, informatief en op maat te maken!

Haka Prijzen & praktische informatie
- Duur: 30 minuten tot 2 uur
- Groepsgrootte: vanaf 15 personen, geen maximum
- Richtprijs: € 33,50 per persoon
- De prijs is exclusief € 110,00 transportkosten en 21% btw

Maak een ontspannende en leerzame wandeling met een natuurgids!


Wandel over lanen en bospaadjes in de Kaapse Bossen bij Doorn. Je komt niet alleen vogels, paddenstoelen en planten tegen, maar ook mysterieuze objecten, zoals de stenen tafel en de Doornse Kei. Tijdens deze wandelroute ontdek je de natuur en cultuur van de Kaapse Bossen. De Kaapse Bossen liggen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dat zich uitstrekt van Driebergen tot Rhenen. De deskundige gids informeert de gasten over alle bezienswaardigheden onderweg.

Boswandeling Prijzen & praktische informatie
- Duur: ongeveer 2 uur, tijd in overleg
- 1 gids tot +/- 15 personen - € 175,00
- 2 gidsen vanaf 15 - 30 personen - € 300,00
- 3 gidsen vanaf 30 - 50 personen - € 425,00
- 4 gidsen vanaf 50 - 65 personen - € 550,00
- Inclusief 21% BTW

Teamgroei versnellen


Genoeg gepraat over samenwerking? Breng de theorie in praktijk met teambuildingsopdrachten onder begeleiding van een teamtrainer of teamcoach. De opdrachten binnen of buiten op het landgoed zijn ontspannend maar ook leerzaam door de korte reflecties. Met keuze uit meer dan 12 creatieve, sportieve en op samenwerking gerichte opdrachten. Deze activiteit kunt u naadloos aan laten sluiten op het doel van uw bijeenkomst, training of meeting.

Teambuilding met reflectie Prijzen & praktische informatie
- Duur: 4 - 6 uur (verdeeld over de dag)
- Binnen en buiten op een grasveld mogelijk (of een mix)
- Teamtrainer: minimaal 6, optimaal 12, maximaal 16 deelnemers
- Teamcoach: minimaal 3, optimaal 6, maximaal 8 deelnemers
- 4 uur -> per teamtrainer: € 822,00 en per teamcoach: € 920,00
- 6 uur -> per teamtrainer: € 1.130,00 en per teamcoach: € 1.440,00
- 8 uur -> per teamtrainer: € 1.440 en per teamcoach: € 1.775,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

Ontspan en ontdek de dynamiek van het team


Wilt u een vliegende start geven aan uw bijeenkomst? Begin de dag dan met Teambuilding Compact: doe binnen of buiten een ontspannen teamopdracht, afgestemd op uw doelen voor de dag. Dat kan dus ook met een uur in de ochtend en een uur om de after-lunch-dip op te vangen. De groep werkt (twee keer) aan één complexe taak met tussendoor korte reflecties.

Teambuilding Compact Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 - 3 uur
- Vanaf 3 personen (optimaal vanaf 6 personen)
- Binnen en buiten mogelijk (of een mix)
- 1 uur: € 33,00 per persoon vanaf 6 deelnemers vanaf € 396,00
- 2 uur: € 36,00 per persoon vanaf 6 deelnemers vanaf € 432,00
- 2 x 1 uur verdeeld over de dag: € 42 per persoon vanaf 6 deelnemers vanaf € 504,00
- 2 x 1,5 uur verdeeld over de dag: € 56 per persoon vanaf 6 deelnemers vanaf € 672,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

Samenwerking verbeteren - de snelkookpan


In deze opdracht wordt het team gevraagd om het productieproces van een ballenfabriek te ontwerpen. De uitdaging: hoeveel ballen kan het team produceren in twee minuten? Deze teambuildingsoefening lijkt eenvoudig, tot u van start gaat. Dan is optimale samenwerking vereist om de fabriek te laten draaien.

Elke productieronde duurt slechts twee minuten, waarna u de aanpak kunt verbeteren. Een ideale opdracht om in gesprek te komen over de samenwerking in uw team. De optimale groepsgrootte ligt tussen 10 en 16 personen per team. Er kunnen meerdere teams – in competitie – aan de oefening deelnemen. Per speelveld kunnen drie teams van maximaal zestien deelnemers meedoen.

Ballenfabriek Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2 - 3 uur
- Vanaf 8 personen (optimaal vanaf 9 personen)
- Binnen en buiten op een grasveld mogelijk (of een mix)
- 2 uur: € 36,00 per persoon vanaf € 432,00
- 2,5 uur: € 39,00 per persoon vanaf € 468,00
- 3 uur: € 42,00 per persoon vanaf € 504,00 (inclusief vertaalslag naar de werksituatie)
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

Samenwerken voor groepen met lef


Een complexe en uitdagende opdracht voor groepen met lef. De groep kiest ter plekke op welk niveau zij de oefening wil doen: wordt het simpel, normaal of ultiem? Is het overschatting dat u nu al in gedachten ‘ultiem’ gekozen heeft? We dagen u uit, uw mond zal openvallen…

Hebt u een half uurtje extra? Kies dan voor de 2,5 uur-versie met nagesprek, voor meer inzicht in uw groepsproces en een korte vertaalslag naar uw werksituatie.

Tien minuten touwbrug Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2,5 - 3 uur
- In het bos
- Vanaf 3 personen (optimaal vanaf 6 personen)
- 2,5 uur: € 39,00 per persoon vanaf € 468,00
- 3 uur: € 42,00 per persoon vanaf € 504,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw
In vakwerk komen verschillende kwaliteiten van een team aan bod. Is er creativiteit, kan men procedureel werken, is er leiderschap en zijn er ook volgers? En voor groepen groter dan 12 personen, hoe zit het met de competitiedrang tussen subteams?

Het wordt allemaal zichtbaar in deze complexe teamopdracht van een uur. Om nog uren over na te praten en dat kan dus ook als u er een half uurtje extra bij wilt boeken.

Vakwerk Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur en 15 minuten
- Vanaf 6 personen (optimaal 9-15 deelnemers per vakwerk)
- Binnen en buiten op een grasveld mogelijk
- € 34,00 per persoon vanaf € 408,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

Plezier en competitie


In teams gaat u in 4 rondes de strijd met elkaar aan. In de eerste ronde testen we de kwaliteiten van het team, waarna er per opdracht een moeilijkheidsgraad bij komt. De competitie wordt op maat aangeboden; u kiest zelf uw opdrachten. U kunt kiezen uit samenwerkingsopdrachten, teambuilding en competitiespelen. Serious Fun is het hele jaar mogelijk en bij slecht weer (gedeeltelijk) binnen. Eén van onze bestsellers!

Serious Fun Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 - 2 uur
- Op een grasveld - Vanaf 8 personen (optimaal vanaf 12 personen)
- 1,5 uur: € 33,00 per persoon vanaf € 396,00
- 2 uur: € 36,00 per persoon vanaf € 432,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw
We starten je mountainbike-avontuur met uitleg, de basischecks en een aantal leuke oefeningen om de belangrijkste mountainbikevaardigheden aan te leren. Als de basis gelegd is rijden we samen een mooie tocht over de Utrechtse Heuvelrug en natuurlijk over de mountainbikeroute Leersum die bij Kaap Doorn in de buurt ligt. Deze route is onderdeel van het uitgebreide mountainbikenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug.

Je wordt begeleid door ervaren, gediplomeerde en lokale gidsen. Wij leren je niet alleen (beter) mountainbiken maar nemen je ook mee over op een schitterende tocht over de mooiste trails en kunnen je alles vertellen over de omgeving. We zorgen ervoor dat je weer op tijd terug bent.
Mountainbike-avontuur Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2,5 uur
- Vanaf 5 personen
- Vanaf € 395,00 en € 30,00 per mountainbike, prijs per groep op aanvraag
- Begeleiding door ervaren, gediplomeerde lokale gidsen
- Huurmountainbikes gaan altijd op lichaamslengte
- Inclusief 9% btw, helmen en vignetten
- Transportkosten zijn € 90,00 (tot 10 mountainbikes)
Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen maar ook een olympische sport! Het is vooral bekend geworden door de verhalen van “Robin Hood”. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. Na de uitleg over de historie en verschillende bogen en technieken is er eerst een oefenronde. Daarna gaat de groep aan de slag met het verbeteren van de techniek. Het is mogelijk om een competitie met teampunten of individuele punten te houden. Daarna komt er een finale.

Boogschieten Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 tot 2 uur
- Groepsgrootte: vanaf 15 personen, geen maximum
- Diverse bogen zoals bare bow, compound boog en recurve boog
- Voor deelnemers met een handicap of blessure is er een kruisboog aanwezig
- Richtprijs is € 44,50 per persoon
- De prijs is exclusief € 110,00 transportkosten en 21% btw

Wie is er in voor een beetje avontuur en ontspanning?

Maak kennis met de prachtige omgeving rondom Kaap Doorn op een natuurvriendelijke manier. Jullie rijden een prachtige route op een e-Fatbike door de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een e-Fatbike is een stoere elektrische fiets met verschillende niveaus van trapondersteuning. Graag zelf lekker inspannen of juist comfortabel en relaxed cruisen? Jullie kiezen!

Met onze route op jullie telefoon rijden jullie over heuvels, op bospaden en langs natuurschoon die de bossen te bieden hebben. Jullie wanen je volledig in the middle of nowhere, wat het een activiteit vol avontuur en ontspanning maakt.

Boogschieten Prijzen & praktische informatie:
- Duur: 1 uur
- Vanaf 8 personen
- € 44,00 per persoon
- De prijs is exclusief € 60,- transportkosten en inclusief 21% BTW

Zijn jullie toe aan een heerlijke pauze?

Een rit op de e-Chopper is perfect om lekker te ontspannen en de omgeving van Doorn te ontdekken. Op deze tweewieler is het heerlijk cruisen dankzij de comfortabele zit en brede banden. Na een uitleg over de voertuigen zijn jullie klaar voor vertrek. Met onze route vanaf jullie telefoon rijden jullie langs een variatie van bossen en uitgestrekte landschappen. Bovendien zijn de choppers geruisloos, dus is het zelfs mogelijk om onderweg wilde dieren te spotten!

Boogschieten Prijzen & praktische informatie:
- Duur: 1,5 uur
- Vanaf 8 personen
- Rijbewijs verplicht (voor personen zonder rijbewijs kan vervangend elektrisch vervoer in de vorm van een e-Fatbike of e-Kickbike worden verzorgd)
- € 48,00 per persoon
- De prijs is exclusief € 60,- transportkosten en inclusief 21% BTW
- Inclusief helmen
Voor wie op zoek is naar een doeltreffende en impactvolle activiteit. Waarbij je als team echt moet aanpakken en samenwerken, maar waarbij ook voldoende ruimte is voor ontmoeting en een goed gesprek. Outdoor koken is hét middel om teams actief te laten ervaren waar hun kwaliteiten liggen.

Fun:
Met een kampvuur, minimale instructie en de meest heerlijke ingrediënten maakt uw team zelf een driesterrenmaaltijd klaar. Dit programma is niet zonder spanning, want het eten staat immers op het spel en de kans om iets aan te laten branden is wel degelijk aanwezig.

Outdoor Koken 2.0 Functioneel:
Samen koken is een vorm van projectmanagement en voor ieder team zal het een unieke eigen ervaring zijn, met parallellen naar de eigen werksituatie. Wanneer je al eens eerder met ons gekookt hebt, dan weet je dat de sfeer en de setting geweldig worden, maar wat je gaat maken en hoe je dat samen zult gaan doen, dat is steeds een nieuwe uitdaging. Omdat ieder team en iedere situatie anders is gaan we graag van tevoren in gesprek om de activiteit zo goed mogelijk af te stemmen op het team, de locatie en de wensen van de trainers.

Interessant voor programma's rondom:
- Samenwerking binnen en tussen teams
- Leiderschap en taakverdeling
- Projectmanagement
- Schakelen tussen taakgericht en mensgericht handelen
- Theorie over communicatie

Dit programma kan op bijna iedere groep en situatie worden aangepast, en is ook zeer geschikt voor netwerkdagen of teamuitjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 3 - 5 uur.
- Aantal: vanaf 9 personen
- Startprijs: € 1.200,00 (inclusief 9% btw)
- Investering: afhankelijk van de groepsgrootte, op aanvraag
- Exclusief € 50,00 reiskosten (inclusief 9% btw)
Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators op het mooie buitenterrein van Kaap Doorn. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, ontdek het perspectief uit de lucht met echte race drones en leg een parkour af in samenwerking met je team.

Drone workshop Een activiteit om niet snel te vergeten en uitermate geschikt voor een goede teambuilding!

Prijzen & praktische informatie
- Duur: ongeveer 1,5 uur, tijd in overleg
- 1 begeleider voor een groep tot +/- 10 personen - € 600,00
- 2 begeleiders voor een groep van 10 - 20 personen - € 8755,00
- 3 begeleiders voor een groep van 20 - 30 personen - € 1.315,00
- 4 begeleiders voor een groep van 30 - 40 personen - € 1.755,00
- 5 begeleiders voor een groep van 40 - 50 personen - € 2.195,00
- 6 begeleiders voor een groep van 50 - 60 personen - € 2.635,00
- 7 begeleiders voor een groep van 60 - 70 personen - € 3.075,00
- 8 begeleiders voor een groep van 70 - 80 personen - € 3.515,00
- 9 begeleiders voor een groep van 80 - 90 personen - € 3.955,00
- Exclusief € 55,00 reiskosten per (1 a 2) begeleiders
- Exclusief 21% btw

Frisse buitenlucht en een gezellig kampvuur

Wanneer ontstaan de mooiste ideeën, de creatiefste oplossingen, de belangrijkste vragen? Precies: starend in de dansende vlammen van een warm kampvuur. Onze vuurtafel is de perfecte keuze als u uw vergadering of training in de buitenlucht wilt voortzetten. De vuurtafel is verplaatsbaar en dus bepaalt u zelf waar op ons terrein u neerstrijkt. Rondom een kampvuur ontstaat een informele sfeer die verrassende gesprekken en nieuwe inzichten mogelijk maakt. De frisse buitenlucht doet de rest.

Onze vuurtafel brandt niet op hout, maar op propaangas. Dat heeft drie belangrijke voordelen:
- Geen rondvliegende vonken en dus geen brandplekken in kleding of onveilige situaties
- 90% minder uitstoot van CO2 en fijnstof, wat beter is voor het milieu en de gezondheid
- Geen wolken rook die ingeademd worden en die in kleding blijven hangen

Icelander-vuurtafel
Prijzen en praktische informatie
- De huur van de vuurtafel bedraagt € 225,-, inclusief 21% btw
- De tafel is op allerlei plekken plaatsbaar en u kunt de intensiteit van het vuur zelf instellen
- Wij kunnen krukjes rond het kampvuur zetten, zodat iedereen comfortabel kan zitten
Ontmoet elkaar in de natuur tijdens een bosbad. Laat je samen met je team (figuurlijk) onderdompelen in de bossen rondom Kaap Doorn met een zintuiglijke natuurbeleving. Een waardevolle activiteit om de verbinding binnen je team te versterken, nieuwe inzichten te verkrijgen, onderlinge relaties te verdiepen en het welzijn van je collega’s voor op te stellen. De natuur geeft je volledige rugdekking, als partner en als spiegel.

Bosbaden trekt inmiddels de wereld over door de positieve impact die het heeft op de mens en de natuur. Herontdek je verbinding met de natuur tijdens deze onvergetelijke, inspirerende en ontspannen ervaring. Na afloop is iedereen vol inspiratie en heb je als team samen een bijzondere ervaring beleefd. Bosbaden

Prijzen & praktische informatie - Duur: 1,5 tot 3 uur, tijd in overleg
- Vanaf 1 tot 20 personen. Bij grotere groepen kan een extra bosbadgids worden ingezet
- Prijs: vanaf € 395,00 excl. 21% BTW, op aanvraag
- Locatie: Kaap Doorn of Kaapse Bossen
- De sessie is afgestemd op jouw wensen. In overleg kan het bosbad afgesloten worden met een ontspannen theeceremonie inclusief iets lekkers (meerprijs)

Waarom?

Hoofpijn, vermoeidheid in je rug, schouder & nek, slapeloosheid en gespannenheid… Iedereen heeft er wel eens last van en vaak worden ze voor lief genomen. We razen maar door of nemen een pilletje als het echt niet meer gaat. Je leert jezelf het te verdragen en vol te houden om het vervolgens de normaalste zaak van de wereld te gaan vinden. Doodzonde en onnodig! 9 van de 10 keer zijn dit soort algemene klachten het gevolg van ongezonde mentale gewoontes die je onbewust in stand houdt. Soms een leven lang.

Hoe?

Door te werken aan je mentale fitheid & gezonde mentale gewoontes te ontwikkelen. We werken samen aan het opbouwen van een gezonde (meditatie)routine die past in jouw leven. Dat is in het begin misschien vreemd en onbekend, maar zodra je besluit je oordeel erover los te laten en er nieuwsgierig naar bent, heb jij de belangrijkste stap gezet. Alle trainingen en workshops zijn bewezen effectief. Ze vormen een mix van actief bewegen, yoga en mindfulness oefeningen.

VR workshop

1. Workshop Stress Reductie

Hoe verwerk je stress op een goede manier? In je lichaam en in je hoofd? Ontdek hoe je slim gebruik maakt van jouw natuurlijke kalmeringssysteem. Het zijn handige technieken die je direct kunt toepassen op stressvolle dagen.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2,5 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 38,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk

2. Workshop: Uit je hoofd! Rust en herstel

Ontvang praktische inzichten en tips om letterlijk & figuurlijk uit je hoofd te kunnen stappen. Dit zorgt meteen voor een fijne en effectieve ontspanning in je lijf.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 19,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk

3. Workshop: Mentale Fitheid

Over het fysieke stuk zijn we het wel eens: bewegen, goed eten etc. Maar hoe zit dat met je mentale fitheid? Dat blijkt soms een stuk ingewikkelder en is vaak onbekend terrein. In deze workshop leer je direct een aantal basis vaardigheden om te werken aan jouw mentale fitheid.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 27,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk

4. Workshop Mindful Communiceren

In deze workshop ervaar je hoe het is om mindful een gesprek te voeren. Alle communicatie die je bewust en onbewust uitwisselt doet ertoe en gaat razendsnel. Je zult direct merken hoe je gesprekken een hele andere vibe krijgen wanneer je mindful communiceert.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2,5 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 38,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk