title

Indoor Activiteiten

Activiteiten in Conferentiecentrum Kaap Doorn

 
Ons terrein leent zich natuurlijk bij uitstek voor buitenactiviteiten, maar als het weer niet meewerkt en u wilt toch een activiteit plannen, dan hebben wij hiervoor verschillende mogelijkheden welke wij graag onder uw aandacht brengen. 
 
Heeft u zelf een ander idee? Het meeste kunnen wij voor u verzorgen. Informeer dus altijd even naar de mogelijkheden!
 

1. Pubquiz met quizmaster


De quizmaster zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. De geluidsinstallatie, antwoordformulieren, pennen en last but not least: leuke prijzen! Dankzij een pubquiz mét quizmaster wordt de quiz er gegarandeerd één waar mensen lang over napraten. Een quiz bestaat uit 6 tot 8 rondes, 3 tot 5 vragenrondes, 2 fotorondes en 1 muziekronde. De quiz duurt circa 2 uur.

Een Pubquiz met quizmaster is geschikt voor elke gelegenheid. Gezelligheid voor iedereen gegarandeerd! De quizmaster neemt alles mee wat nodig is en maakt er een feestje van!

Prijs voor groepen tot 25 personen: € 475,00 Prijs voor groepen tot 50 personen: € 475,00 voor de eerste 25 personen + € 3,00 per extra persoon Prijs voor groepen groter dan 50 personen: € 550,00 voor de eerste 50 personen + € 2,00 per extra persoon

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:
- Begeleiding
- Gebruik van alle materialen
- Reiskosten
- 9% btw

De pubquiz wordt verzorgd door het bedrijf Feestquiz. Kaap Doorn fungeert als tussenpersoon.

2. Doe-het-zelf quizpakket


Houdt u graag zelf de regie in handen? Dat kan met een doe-het-zelf quizpakket, u bent zelf de quizmaster tijdens de pubquiz! Alle pakketten bieden tot circa 2 uur vermaak en alle pakketten zijn standaard voorzien van:
- Goede tips en uitleg voor de quizmaster
- 8 rondes, 5 vragenrondes, 2 fotorondes en 1 muziekronde

Het pakket bestaat uit een quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster. Er zit een CD bij met geluidsfragmenten, een fotoronde en quizbenodigdheden zoals een scoreformulier en antwoordformulieren.

Prijs: € 65,00 (inclusief gebruik van alle materialen en btw)

3. Digiquiz


De pubquiz in een kant-en-klare presentatie op smartphones, tablets of een beamer! De vragen en afbeeldingen verschijnen per sheet op het scherm. Ook de geluidsfragmenten zijn bij de presentatie ingevoegd. Het pakket wordt digitaal aangeleverd, let op, u dient zelf onderdelen uit te printen. De items die u zelf moet/kunt printen zijn:
- Quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster
- Scoreformulier
- Antwoordformulier

Prijs: € 55,00 (inclusief gebruik van alle materialen en btw)

Voor een meerprijs van € 20,00 kunnen de onderdelen die u zelf zou moeten printen bijgeleverd worden. 

4. Budgetquiz


Alle vragen en antwoorden worden digitaal aangeleverd. De geluidsfragmenten worden in MP3-formaat aangeleverd. let op, u dient zelf onderdelen uit te printen. De items die u zelf moet/kunt printen zijn:
- Quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster
- Scoreformulier
- Antwoordformulier
- Twee fotokaarten

Prijs: € 35,00 (inclusief gebruik van alle materialen en btw)

Voor een meerprijs van € 20,00 kunnen de onderdelen die u zelf zou moeten printen bijgeleverd worden.
Escape Room in thema van de VOC tijd, red het schip van de ondergang binnen 1 uur!

Per team van 7 personen een levensgrote puzzel-scheepskist. Speciale countdown klok aangestuurd door speelkasten per team.

Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel is een beloningsmoment dat het team samen viert. Special effects met licht en geluid, sfeervol decor en begeleiders in VOC thema.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur
- Groepsgrootte: vanaf 20 personen, geen maximum
- Richtprijs is € 59,50 per persoon
- De prijs is exclusief € 90,00 transportkosten
- Exclusief btw

Een opdracht waarbij de reflectie het verschil maakt!


Deze korte meeting breaker is perfect voor een groep die in de eigen zaal – of buiten - wil ontspannen en daar ook van wil leren. De opdracht: speel een bal zo snel mogelijk rond via alle teamleden. De spelregels lijken op het eerste gezicht eenvoudig, tot het team eraan begint. Worden de deelnemers enthousiast of juist fanatiek? Durven ze een gekozen systeem van werken weer los te laten? Speedball vraagt om out of the box denken, acceptatie van leiderschap én volhouden. Want oefening...

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur
- Vanaf 6 personen
- € 33,00 per persoon vanaf 6 deelnemers, vanaf € 396,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) € 0,36 km per uur en btw

Ervaring is wat je doet met wat je overkomt


Een opdracht die de perfecte meeting breaker is voor management- en directieteams die in hun eigen zaal een break willen en daar groepsdynamisch van willen leren: ‘Hoe werken wij eigenlijk samen?’ De opdracht: haal één voor één blokken van een balanstafel af. Ieder teamlid komt aan de beurt. Met elk verwijderd blok verandert de balans. Is het nu nodig om lef te tonen of juist voorzichtigheid? Is gezamenlijk overleg nodig of leiderschap? Hoe leert het team van de momenten waarop het mis gaat? In geval u kiest voor 2 uur, begeleidt een teamcoach u in een korte vertaalslag naar uw werksituatie.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 - 2 uur
- Vanaf 3 personen
- 1,5 uur: € 42,00 per persoon vanaf 3 deelnemers, vanaf € 504,00 zonder vertaalslag naar de werksituatie
- 2 uur: € 48,50 per persoon vanaf 3 deelnemers, vanaf € 582,00 inclusief vertaalslag naar de werksituatie
- Exclusief reiskosten begeleider(s) € 0,36 km per uur en btw

Neem plaats aan tafel in stap in de virtuele wereld!


Na de introductie en uitleg krijgt elke deelnemer een VR bril. Een team bestaat uit 6 deelnemers en iedereen is een eigen avatar in de game! De teamleden spelen tegen elkaar en ook tegen andere teams.

Tussen elke game door genieten de gasten van een heerlijk gerecht van het 3-gangen diner.

Tijdens het nuttigen van het diner worden de brillen en microfoons netjes op een rekje gehangen zodat er genoeg ruimte op tafel is om te dineren. De score zal online worden bijgehouden en de avond wordt afgesloten met een spetterende prijsuitreiking!

Prijzen & praktische informatie
- Duur circa 3,5 uur
- Groepsgrootte: advies is vanaf 25 personen, maar kan met minder
- Richtprijs is € 54,50 per persoon (exclusief diner, consumpties en zaalhuur) bij minimaal 25 personen (bij minder dan 25 personen is de richtprijs € 59,50 per persoon)
- De prijs is exclusief € 90,00 transportkosten
- Exclusief btw