title

Indooractiviteiten

Activiteiten in Conferentiecentrum Kaap Doorn

 
Ons terrein leent zich natuurlijk bij uitstek voor buitenactiviteiten, maar als het weer niet meewerkt en u wilt toch een activiteit plannen, dan hebben we verschillende mogelijkheden die we hier graag onder de aandacht brengen. 
 
Hebt u zelf een ander idee? Het meeste kunnen we voor u verzorgen. Informeer dus altijd even naar de mogelijkheden!
 

1. Pubquiz met quizmaster


De quizmaster zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Een geluidsinstallatie, antwoordformulieren, pennen en last but not least: leuke prijzen! Dankzij een pubquiz mét quizmaster wordt de quiz er gegarandeerd één waar mensen lang over napraten. Een quiz bestaat uit 6 tot 8 rondes, 3 tot 5 vragenrondes, 2 fotorondes en 1 muziekronde. De quiz duurt ongeveer 2 uur.

Een pubquiz met quizmaster is geschikt voor elke gelegenheid. Gezelligheid voor iedereen gegarandeerd! De quizmaster neemt alles mee wat nodig is en maakt er een feestje van.

- Prijs voor groepen tot 25 personen: € 475,00
- Prijs voor groepen tot 50 personen: € 475,00 voor de eerste 25 personen + € 3,00 per extra persoon
- Prijs voor groepen groter dan 50 personen: € 550,00 voor de eerste 50 personen + € 2,00 per extra persoon

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:
- Begeleiding
- Gebruik van alle materialen
- Reiskosten
- Exclusief 9% btw

De pubquiz wordt verzorgd door het bedrijf Feestquiz. Kaap Doorn fungeert als tussenpersoon.

2. Doe-het-zelf quizpakket


Houdt u graag zelf de regie in handen? Dat kan met een doe-het-zelf quizpakket. U bent zelf de quizmaster tijdens de pubquiz! Alle pakketten bieden tot circa 2 uur vermaak en zijn standaard voorzien van:
- Goede tips en uitleg voor de quizmaster
- 8 rondes, 5 vragenrondes, 2 fotorondes en 1 muziekronde

Het pakket bevat een quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster. Er zit een CD bij met geluidsfragmenten, een fotoronde en quizbenodigdheden zoals een scoreformulier en antwoordformulieren.

Prijs Quizpakket: € 55,00

Bovenstaande prijs is:
- Inclusief gebruik van alle materialen
- Exclusief 9% btw

3. Digiquiz


De pubquiz in een kant-en-klare presentatie op smartphones, tablets of een beamer! De vragen en afbeeldingen verschijnen per sheet op het scherm. Ook de geluidsfragmenten zijn bij de presentatie ingevoegd. Het pakket wordt digitaal aangeleverd, dus let op: u moet zelf de onderdelen printen. De items die u zelf print zijn:
- Quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster
- Scoreformulier
- Antwoordformulier

Prijs: € 45,00
Voor een meerprijs van € 20,00 kunnen de onderdelen die u zelf zou moeten printen bijgeleverd worden.

Bovenstaande prijs is:
- Inclusief gebruik van alle materialen
- Exclusief 9% btw

4. Budgetquiz


Alle vragen en antwoorden worden digitaal aangeleverd; de geluidsfragmenten in MP3-formaat. Let op, u moet zelf onderdelen printen. De items die u zelf print:
- Quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster
- Scoreformulier
- Antwoordformulier
- Twee fotokaarten

Prijs: € 30,00
Voor een meerprijs van € 20,00 kunnen de onderdelen die u zelf zou moeten printen bijgeleverd worden.

Bovenstaande prijs is:
- Inclusief gebruik van alle materialen
- Exclusief 9% btw

De doe-het-zelf pubquiz wordt geleverd door het bedrijf Feestquiz. Kaap Doorn fungeert als tussenpersoon.
Een Escape Room met als thema de VOC-tijd. Red het schip van de ondergang binnen 1 uur!

Per team van 7 personen krijgt u een levensgrote puzzelscheepskist, plus een speciale countdownklok die aangestuurd wordt door de speelkast die ieder team heeft.

Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel is een beloningsmoment dat het team samen viert. Special effects met licht en geluid, sfeervol decor en begeleiders in VOC-stijl.

Mobile Escape Room Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur
- Groepsgrootte: vanaf 30 personen, geen maximum
- Richtprijs: € 58,50 per persoon
- De prijs is exclusief € 110,00 transportkosten en exclusief 21% btw

Een opdracht waarbij de reflectie het verschil maakt!


Deze korte meeting breaker is perfect voor een groep die in de eigen zaal – of buiten – wil ontspannen en daar ook van wil leren. De opdracht: speel een bal zo snel mogelijk rond via alle teamleden. De spelregels lijken op het eerste gezicht eenvoudig, tot het team eraan begint. Worden de deelnemers enthousiast of juist fanatiek? Durven ze een gekozen systeem van werken weer los te laten? Speedball vraagt om out of the box denken, acceptatie van leiderschap én volhouden. Want oefening...

Speedball Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur
- Binnen en buiten op een grasveld mogelijk
- Vanaf 6 personen
- € 33,00 per persoon vanaf 6 deelnemers, vanaf € 396,00
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

Ervaring is wat je doet met wat je overkomt


Een opdracht die de perfecte meeting breaker is voor management- en directieteams die in hun eigen zaal een break willen en daar groepsdynamisch van willen leren: ‘Hoe werken wij eigenlijk samen?’

De opdracht: haal één voor één blokken van een balanstafel af. Ieder teamlid komt aan de beurt. Met elk verwijderd blok verandert de balans. Is het nu nodig om lef te tonen of juist voorzichtigheid? Is gezamenlijk overleg nodig of leiderschap? Hoe leert het team van de momenten waarop het mis gaat? Als u kiest voor een spelduur van 2 uur begeleidt een teamcoach u in een korte vertaalslag naar uw werksituatie.

De Balanstafel Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 - 2 uur
- Binnen en buiten op een grasveld mogelijk
- Vanaf 3 personen, maximaal 9 deelnemers per balanstafel
- 1,5 uur: € 42,00 per persoon vanaf 3 deelnemers, vanaf € 504,00, zonder vertaalslag naar de werksituatie
- 2 uur: € 48,50 per persoon vanaf 3 deelnemers, vanaf € 582,00, inclusief vertaalslag naar de werksituatie
- Exclusief reiskosten begeleider(s) à € 90,00 en exclusief 21% btw

Neem plaats aan tafel en stap in de virtuele wereld!


VR Dining Na de introductie en uitleg krijgt elke deelnemer een VR-bril. Een team bestaat uit 6 deelnemers en iedereen is een eigen avatar in de game. De teamleden spelen tegen elkaar en ook tegen andere teams. Tussen elke game door genieten de gasten van een heerlijk gerecht van het 3-gangen diner.

Tijdens het nuttigen van het diner worden de brillen en microfoons netjes op een rekje gehangen, zodat er genoeg ruimte op tafel is om te dineren. De score wordt online bijgehouden en we sluiten de avond af met een spetterende prijsuitreiking!

Prijzen & praktische informatie
- Duur circa 3,5 uur
- Groepsgrootte: advies is vanaf 20 personen, maar kan met minder.
- Richtprijs is € 79,50 per persoon (exclusief diner, consumpties en zaalhuur) bij minimaal 20 personen
- De prijs is exclusief € 110,00 transportkosten
- Exclusief 21% btw
VR Dining
Voor de schilderworkshops werken wij samen met Mo's Art. Eigenaresse Monique is een bevlogen schilderes die workshops geeft aan bedrijven van allerlei formaat, van de KLM tot Bartiméus. Met haar enthousiasme weet zij uw deelnemers het beste uit zichzelf te laten halen! Samen creatief bezig zijn is waar het om gaat.

Samen met u wordt het thema bepaald. Het aantal doeken dat u wilt beschilderen, ieder een persoonlijke doek of samen één doek... Deze indoor workshop vind in de Galerij van Monique plaats, slechts 5 op minuten rijden vanaf Kaap Doorn.

Schilderworkshop Prijzen & praktische informatie
- Duur: ca. 2 tot 3 uur
- Kan ook buiten
- Groepen t/m 10 personen € 605,00
- Voor grotere groepen € 55,00 per persoon
- Inclusief verf en overige materialen; exclusief kosten van de canvasdoeken
- Exclusief 21% btw

Kleine successen vieren en de diverse talenten binnen uw team waarderen?


Met onze escape box zit u vast aan de kist. Met de materialen die hier in zitten, probeert de groep los van de box te komen. De klok tikt en in teams van max. 10 personen werken de deelnemers samen om de puzzels op te lossen. De spelleider houdt het spel in de gaten en zal de groep uitdagen met hints. Weet u door samen te werken los te komen van de escape box?

Escape Box Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1 uur
- Opstartkosten € 121,00
- Kosten per box € 121,00 met een minimale afname van 2 boxen
- Max. 10 personen per box
- De escape box is tot 120 personen in te zetten
- Inclusief 21% BTW

Voor verrassende ontspanning en verbinding!


1 à 2 uur alles loslaten… voluit lachen, ontspannen, genieten en als je wilt leer je ook echt iets: boek een lachworkshop. Het is meer dan fun, het is serieus lachen 😉

Lachen gezond? Het helpt relativeren? Ze zeggen het. Ze zeggen wel meer. En ze hebben gelijk!

Lachen geeft vrijheid. Lachen is een wonder, want ten eerste gezond voor je lijf: je breekt het overschot aan stresshormonen af (cortisol en adrenaline) en je maakt endorfinen aan. Lachen haalt bovendien emotionele spanningen weg, laat je relativeren, voedt je ziel én het zorgt voor verbinding tussen collega’s. Je ziet elkaar anders. Het brengt je in het hier en nu. Wel zo fijn in deze wonderlijke en veeleisende tijd.

In tegenstelling tot wat velen denken: we laten de lach relaxed toe, en pushen helemaal niets. Het is ongedwongen, en we laten ons verrassen. Het lachen is overigens niet non stop, dat is wat heftig.

Er is eerst een welkom en uitleg, warming up en we zetten de lach rustig aan. Als vanzelf neemt de lach verder toe… lachen totdat je wordt gelachen! Dit is lachen zonder reden, lachen zonder directe aanleiding, zonder de noodzaak van een grap of grappige situatie. Lachen veel meer vanuit het hart en de buik. Een nieuwe manier voor teambuilding.

We staan, bewegen, en een klein deel zitten we op een stoel. Er zijn drie varianten, perfect als onderdeel van een één- of tweedaagse training, seminar, congres e.d.:
Lachworkshop

1. Loslach-workshop


Wil jouw groep stress loslaten, spelen, emotionele balans en het koppie leeg? Stap aan boord van een wonderbaarlijke, neurobiologische reis waarin we vrolijk loslaten en ontspannen, plezier maken, verbinden en toveren met de lach.

Lach voluit en verwonder je! Heerlijke workshop voor wie uit de waan van de dag wil. En ja, de workshop zet ook aan het denken over lachen en bv. de schaamte daarop.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: keuze mogelijk tussen 1 uur, 1,5 uur, 2 uur
- Groepsgrootte: vanaf 8 personen, geen maximum
- Richtprijs: vanaf € 330,00. Dit is incl. korte intake om in te kunnen spelen op jullie vraag
- De prijs is inclusief reiskosten
- Exclusief 21% btw

2. Teamcommunicatie-Lachworkshop


Wil jouw groep én lol beleven (zie boven) én een stevige stap zetten naar betere onderlinge communicatie: bv. respectvoller en opener? Effectiever vergaderen? Anders feedback geven en niet meer projecteren op elkaar?

Hoe is het mogelijk, dat kan samen in één workshop. Dit is uniek: de lach staat op zich én blijkt een nuttig communicatie-instrument in het team. Je ziet elkaar anders, voorbij de maskers; krijgt enkele tools voor betere (geweldloze) communicatie; en versterkt de relatie.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2 uur
- Groepsgrootte: vanaf 8 t/m 14 personen
- Richtprijs: vanaf € 825,00. Dit is incl. uitgebreide intake om optimaal in te kunnen spelen op jullie behoeften
- De prijs is inclusief reiskosten
- Exclusief 21% btw

3. Lachworkshop Voor De Verandering


Wil jouw groep én lol beleven (zie boven) én een stevige stap zetten naar het beter omgaan met (weerstanden tegen) veranderingen qua bv. cultuur en/of structuur?

Hoe ga je daarmee om? Kun je elkaar als mens blijven zien? Kun je de relatie goed houden en wel glashelder en consequent zijn in bepaalde besluiten?

Lachen kan hierbij helpen. Net als bij de tweede variant is dit een slimme en verrassende combinatieworkshop. Op speelse wijze wordt duidelijk wat er echt leeft, en hoe dat soepel zijn weg kan vinden. Dat geeft rust en acceptatie; opluchting en ontspanning.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: keuze mogelijk 1,5 of 2 uur
- Groepsgrootte: vanaf 8 t/m 100 personen
- Richtprijs: vanaf € 715,00. Dit is incl. uitgebreide intake om optimaal in te kunnen spelen op jullie behoeften
- De prijs is inclusief reiskosten
- Exclusief 21% btw
Tijdens een virtual reality workshop zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevindt. Zo kun je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt.

VR workshop Loop over een plank op 100 meter hoogte, ontdek de oceaan op een gezonken schip, vecht tegen aliens en zombies of probeer in teamverband een bom te ontmantelen. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Prijzen & praktische informatie
- Duur: ongeveer 1,5 uur, tijd in overleg
- 1 begeleider voor een groep tot +/- 10 personen - € 545,00
- 2 begeleiders voor een groep van 10 - 20 personen - € 765,00
- 3 begeleiders voor een groep van 20 - 30 personen - € 1.150,00
- 4 begeleiders voor een groep van 30 - 40 personen - € 1.535,00
- 5 begeleiders voor een groep van 40 - 50 personen - € 1.920,00
- 6 begeleiders voor een groep van 50 - 60 personen - € 2.300,00
- 7 begeleiders voor een groep van 60 - 70 personen - € 2.695,00
- 8 begeleiders voor een groep van 70 - 80 personen - € 3.070,00
- 9 begeleiders voor een groep van 80 - 90 personen - € 3.460,00
- Exclusief € 55,00 reiskosten per (1 a 2) begeleiders
- Exclusief 21% btw

Waarom?

Hoofpijn, vermoeidheid in je rug, schouder & nek, slapeloosheid en gespannenheid… Iedereen heeft er wel eens last van en vaak worden ze voor lief genomen. We razen maar door of nemen een pilletje als het echt niet meer gaat. Je leert jezelf het te verdragen en vol te houden om het vervolgens de normaalste zaak van de wereld te gaan vinden. Doodzonde en onnodig! 9 van de 10 keer zijn dit soort algemene klachten het gevolg van ongezonde mentale gewoontes die je onbewust in stand houdt. Soms een leven lang.

Hoe?

Door te werken aan je mentale fitheid & gezonde mentale gewoontes te ontwikkelen. We werken samen aan het opbouwen van een gezonde (meditatie)routine die past in jouw leven. Dat is in het begin misschien vreemd en onbekend, maar zodra je besluit je oordeel erover los te laten en er nieuwsgierig naar bent, heb jij de belangrijkste stap gezet. Alle trainingen en workshops zijn bewezen effectief. Ze vormen een mix van actief bewegen, yoga en mindfulness oefeningen.

VR workshop

1. Workshop Stress Reductie

Hoe verwerk je stress op een goede manier? In je lichaam en in je hoofd? Ontdek hoe je slim gebruik maakt van jouw natuurlijke kalmeringssysteem. Het zijn handige technieken die je direct kunt toepassen op stressvolle dagen.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2,5 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 38,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk

2. Workshop: Uit je hoofd! Rust en herstel

Ontvang praktische inzichten en tips om letterlijk & figuurlijk uit je hoofd te kunnen stappen. Dit zorgt meteen voor een fijne en effectieve ontspanning in je lijf.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 1,5 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 19,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk

3. Workshop: Mentale Fitheid

Over het fysieke stuk zijn we het wel eens: bewegen, goed eten etc. Maar hoe zit dat met je mentale fitheid? Dat blijkt soms een stuk ingewikkelder en is vaak onbekend terrein. In deze workshop leer je direct een aantal basis vaardigheden om te werken aan jouw mentale fitheid.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 27,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk

4. Workshop Mindful Communiceren

In deze workshop ervaar je hoe het is om mindful een gesprek te voeren. Alle communicatie die je bewust en onbewust uitwisselt doet ertoe en gaat razendsnel. Je zult direct merken hoe je gesprekken een hele andere vibe krijgen wanneer je mindful communiceert.

Prijzen & praktische informatie
- Duur: 2,5 uur
- Vanaf 6 tot 16 personen
- € 38,50 per persoon
- Vaste kosten begeleider € 215,00
- Prijzen zijn exclusief 21% btw
- Zowel indoor als outdoor mogelijk