title

Over ons

Kaap Doorn heeft passie!

 
Wat valt er te zeggen over ons? Allereerst: wij hebben een passie. Die passie is, dat wij graag willen dat u bij ons bent zonder zorgen, dat  u het naar uw zin heeft, dat u lekker en gezond eet en geen ergernissen heeft die uw bijeenkomst kunnen verstoren. Wij doen er alles aan om dit te bewerkstelligen.
 

Onze medewerkers hebben een drive

 
De medewerkers maken Kaap Doorn wat Kaap Doorn is. Wanneer wij mensen aannemen kijken wij naar flexibiliteit, vriendelijkheid en passie voor het vakgebied waarnaar gesolliciteerd wordt. Als dit allemaal in orde is, is de kans groot dat je bij Kaap Doorn kunt slagen. Natuurlijk zorgen wij voor vakbekwame mensen op de juiste plekken, maar een drive om anderen van dienst te zijn is minstens zo belangrijk.
 

Kaap Doorn ontzorgt uw bijeenkomst van begin tot eind

 
Door onze specialisatie in zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen en vergaderingen, weten wij als geen ander wat dat voor een trainer, secretaresse of organisator van een bijeenkomst kan betekenen: stress. Die stress willen wij wegnemen. Dat begint direct bij het eerste contact. Wij zorgen voor een snelle en duidelijke offerte. Daarna spreken we de bijeenkomst duidelijk door en zorgen dat er geen ‘ruis’ is. Alle belangrijke onderdelen worden van tevoren doorgenomen. Als de deelnemers van uw bijeenkomst arriveren vangen wij hen op als u dat wenst. Intussen wordt met de contactpersoon de bijeenkomst weer doorgenomen. Zijn er dan nog wijzigingen? Geen probleem, wij staan bekend om onze flexibiliteit. Vervolgens verzorgen wij alles zoals afgesproken en kan de contactpersoon ter plaatse zich bezig houden met de inhoud van de bijeenkomst en de deelnemers. U bent ervan verzekerd dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt.
 
Over Kaap Doorn - wij ontzorgen uw bijeenkomst

Het gaat om u!

 
Van schoonmaakdienst tot keukenbrigade en van bediening tot directie is men ervan doordrongen dat het om u gaat. Om u als boeker, om u als gast, om u als trainer.
 
Wij willen graag samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Kom eens langs!