title

Over ons

Kaap Doorn heeft passie!

 
Wat valt er over ons te zeggen? Allereerst: wij hebben een passie. Een passie voor gasten die bij ons zijn zonder zorgen, die het naar hun zin hebben, die lekker en gezond eten en zich volledig op hun bijeenkomst kunnen focussen.
 

Onze medewerkers hebben een drive

 
De medewerkers maken Kaap Doorn wat Kaap Doorn is. Wanneer wij mensen aannemen, kijken we naar flexibiliteit, vriendelijkheid en passie voor het vakgebied waarnaar gesolliciteerd wordt. Als dat allemaal in orde is, is de kans groot dat iemand bij Kaap Doorn slaagt. Natuurlijk zorgen wij voor vakbekwame mensen op de juiste plekken, maar een drive om anderen van dienst te zijn is minstens zo belangrijk.
 
Over Kaap Doorn - wij ontzorgen uw bijeenkomst

Kaap Doorn ontzorgt uw bijeenkomst van begin tot eind

 
Door onze specialisatie in zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen en vergaderingen, weten wij als geen ander wat het aanbreken van de dag van de bijeenkomst voor een trainer, een secretaresse of een organisator kan betekenen: stress. Die stress willen wij wegnemen. Dat begint direct bij het eerste contact. Wij zorgen voor een snelle en duidelijke offerte. Daarna spreken we de bijeenkomst nauwkeurig door en zorgen we dat er geen ‘ruis’ is. Alle belangrijke onderdelen worden van tevoren doorgenomen. Als de deelnemers van uw bijeenkomst arriveren, vangen wij ze op als u dat wenst. Intussen wordt met de contactpersoon de bijeenkomst nogmaals doorgenomen. Zijn er dan nog wijzigingen? Geen probleem, we staan bekend om onze flexibiliteit. Vervolgens verzorgen wij alles zoals afgesproken en kan de contactpersoon ter plaatse zich bezig houden met de inhoud van de bijeenkomst en de deelnemers. U bent ervan verzekerd dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.
 
Over Kaap Doorn - wij ontzorgen uw bijeenkomst

Het gaat om u!

 
Van schoonmaakdienst tot keukenbrigade en van bediening tot directie: wij zijn ervan doordrongen dat het om u gaat. Om u als boeker, om u als gast, om u als trainer.
 
We willen graag samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Kom eens langs!