title

Apparatuur

Alle benodigde apparatuur en WiFi aanwezig zonder extra kosten!

 
Bij Kaap Doorn Conferentiecentrum hoeft u niet bang te zijn voor verborgen kosten wanneer u een bijeenkomst zoals een training, cursus of vergadering organiseert. U vraagt, wij verzorgen het voor u. Snel, efficiënt en gratis. In uw vergaderzaal is in bijna alle zalen standaard een Smartboard aanwezig, dit is een beamer met een perfect afgesteld scherm. Verder vindt u in de zaal een whiteboard en een flipover. Heeft u meer of andere AV-middelen / apparatuur nodig, dan brengen wij het zonder kosten en snel in de zaal. Veel van onze zalen beschikken ook over het zogenaamde ClickShare systeem waarmee u zonder problemen alle laptops en Apples kunt aansluiten.
 

WiFi

 
Overal in onze vergaderlocatie kunt u gratis gebruikmaken van onze snelle en stabiele glasvezel WiFi-verbinding. In alle zalen is daarnaast een vaste verbinding voor uw laptop als u dat nodig heeft. Heeft u geen laptop? Dan leent u er één van ons.
 

Gratis

 
Zowel de glasvezel / fiber WiFi als de apparatuur gebruikt u bij Kaap Doorn zonder extra kosten. Heeft u speciale wensen zoals bijvoorbeeld stemkastjes of een grote tent, dan huren wij dit voor u in en betaalt u de kosten die ook aan ons worden doorberekend. Omdat wij praktisch alles zelf in huis hebben, komt dit slechts sporadisch voor.