title

Apparatuur

Alle benodigde apparatuur en WiFi aanwezig, zonder extra kosten!

 
Bij Kaap Doorn Conferentiecentrum hoeft u niet bang te zijn voor verborgen kosten wanneer u een training, cursus of vergadering organiseert. U vraagt en wij verzorgen het voor u. Snel en efficiënt. In uw vergaderzaal is een beamer met scherm of een LCD-tv aanwezig, voorzien van standaard audioapparatuur. Verder vindt u in de zaal een whiteboard en een flipover. Hebt u meer of andere apparaten nodig, dan kunnen we dat voor uw verzorgen. Veel van onze zalen beschikken over het zogenaamde ClickShare-systeem, waarmee u probleemloos alle laptops en telefoons kunt aansluiten.
 

WiFi

 
Overal in onze vergaderlocatie kunt u gratis gebruikmaken van de snelle en stabiele glasvezel WiFi-verbinding. Alle zalen hebben daarnaast een vaste verbinding voor uw laptop als u dat nodig hebt. Hebt u geen laptop? Dan leent u er één van ons.
 

Gratis

 
Zowel de glasvezel WiFi als de apparatuur gebruikt u bij Kaap Doorn zonder extra kosten. Hebt u speciale wensen -bijvoorbeeld stemkastjes of een grote tent- dan huren wij ze voor u in en betaalt u de kosten die ook aan ons worden doorberekend. Omdat we praktisch alles zelf in huis hebben, komt dat slechts sporadisch voor.
 

Hybride meetings

 
Voor hybride meetings verhuren wij Jabra-speakers à € 40,00 per dag per stuk. We hebben er twee beschikbaar, die met elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast hebben we een webcam die we verhuren voor € 40,00 per dag.
Jabra-Speaker