title

Annulering

Helaas kan het voorkomen dat u moet annuleren, daarom onze voorwaarden op een rij

 
Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, uw verblijf bij ons wilt annuleren of dat er deelnemers afzeggen. Zodra u dat weet verzoeken wij u ons dat – via e-mail: reserveringen@kaapdoorn.nl – te melden. Afhankelijk van de termijn waarbinnen u annuleert hebben wij voor u al kosten gemaakt en is het moeilijk om de gereserveerde ruimte nog aan anderen te verhuren. Daarom werken we met de volgende annuleringsregeling:
 

Annulering gehele bijeenkomst

 

  • Indien een overeenkomst definitief is gereserveerd kan tot zes maanden voor aanvang van de bijeenkomst geheel kosteloos worden geannuleerd.
  • Indien binnen zes maanden voor aanvang van de bijeenkomst tot twee maanden voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, kan 10% van het geraamde factuurbedrag in rekening worden gebracht.
  • Indien binnen twee maanden voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 60% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen een week voorafgaand aan de bijeenkomst (of op de werkdag ervoor na 17 uur) , wordt het gehele geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.

Annulering individuele deelnemers

 

  • Binnen twee maanden voor aanvang van de bijeenkomst is annuleren mogelijk tot een maximum van 20% van het aantal deelnemers dat in de bevestiging wordt genoemd. Annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 20%) is tot vijf werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos.
  • Bij annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 20%) binnen vijf werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt 60% van de deelnemersprijs berekend.
  • Bij annulering op de aanvangsdag van de bijeenkomst wordt de volledige deelnemersprijs berekend.
  • Werkdagen eindigen om 17.00 uur.
Lees hier onze Privacyverklaring. 
 
Kaap Doorn hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), maar wijken hiervan af (meestal in positieve zin) met bovenstaande annuleringsvoorwaarden. Voor het overige zijn de UVH van toepassing. Deze vindt u via deze link.