title

Annulering

Helaas kan het voorkomen dat u moet annuleren, daarom onze voorwaarden op een rij

 
Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, uw verblijf bij ons wilt annuleren of dat u deelnemers moet afmelden. Zodra u dat weet verzoeken wij u ons dat via e-mail (reserveringen@kaapdoorn.nl) te melden. Afhankelijk van de termijn waarbinnen u annuleert hebben wij voor u al kosten gemaakt. Daarom werken wij met een annuleringsregeling.
 

Annulering volledige bijeenkomst

 

 • Indien een overeenkomst definitief is gereserveerd kan tot zes maanden voor aanvang van de bijeenkomst geheel kosteloos worden geannuleerd.
 • Indien binnen zes maanden tot drie maanden voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 10% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
 • Indien binnen drie maanden tot twee maanden voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 15% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
 • Indien binnen twee maanden tot één maand voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 35% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
 • Indien binnen één maand tot 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 60% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
 • Indien binnen 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 85% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
 • BBij annulering binnen een week voorafgaand aan de bijeenkomst, wordt het gehele geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.

Afmeldingen en annuleringen worden op werkdagen van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur verwerkt, alles wat na 17:00 uur wordt doorgegeven wordt behandeld als zijnde dat het de volgende werkdag is doorgegeven.

 
Hieronder vindt u bovenstaand samengevat in een tabel:
 
Annulering volledige bijeenkomstPercentage annuleringskosten
Meer dan 6 maanden0%
3 tot 6 maanden10%
2 tot 3 maanden15%
1 tot 2 maanden35%
14 dagen tot 1 maand60%
7 tot 14 dagen85%
Minder dan 7 dagen100%

 

Annulering individuele deelnemers

 
Vanaf het moment dat u definitief heeft gereserveerd kunt u nog een maximum van 10% van het aantal deelnemers dat in de bevestiging wordt genoemd afmelden.
 

 • Annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 10%) is tot zeven dagen voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos.
 • Bij annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 10%) binnen drie tot zeven dagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt 60% van de deelnemersprijs berekend.
 • Bij annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 10%) binnen één tot drie dagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt 85% van de deelnemersprijs berekend.
 • Bij annulering op de dag van aanvang van de bijeenkomst wordt de volledige deelnemersprijs berekend.

Afmeldingen en annuleringen worden op werkdagen van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur verwerkt, alles wat na 17:00 uur wordt doorgegeven wordt behandeld als zijnde dat het de volgende werkdag is doorgegeven.

 
Hieronder vindt u bovenstaand samengevat in een tabel:
 
Annulering individuele deelnemers (maximaal 10%)Percentage annuleringskosten
Meer dan 7 dagen0%
3 tot 7 dagen60%
1 dag tot 3 dagen85%
Dag van aanvang100%

 
Kaap Doorn hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), maar wijkt hiervan af (nagenoeg gelijk aan de Uniforme Voorwaarden Horeca) met bovenstaande annuleringsvoorwaarden. Voor het overige zijn de UVH van toepassing. Deze vindt u via deze link.
 
Lees hier ook onze Privacyverklaring.