title

Specialist zakelijke bijeenkomsten

Kaap Doorn: de specialist voor al uw zakelijke bijeenkomsten

 

Kaap Doorn heeft zich altijd geconcentreerd op zakelijke bijeenkomsten. Door deze focus weet u dat u bij Kaap Doorn de juiste faciliteiten, apparatuur en ondersteuning kunt verwachten. Bij Kaap Doorn worden geen feesten en partijen georganiseerd, zo weet u dat u zich altijd onder gelijkgestemden bevindt. Op vrijdag bevindt u zich niet tussen de weekendgasten die zich melden bij de receptie voor een weekendje weg. Zij hebben zulke andere behoeften en wensen dan u als zakelijke gast, wij hebben daarom een focus op business meetings.

 

Optimale omstandigheden voor kennisoverdracht

 

De deelnemers van uw bijeenkomst komen voor kennisoverdracht en rust. Bij Kaap Doorn zijn hiervoor de optimale omstandigheden. Kaap Doorn is erg rustig gelegen, midden in de bossen. Voldoende mogelijkheden om even uw rust te nemen. Daarnaast is alles binnen Kaap Doorn erop gericht om u zo rustig mogelijk te laten werken. Wij proberen altijd op de achtergrond aanwezig te zijn. Helemaal gericht op het slagen van úw bijeenkomst.

 

Trainingen, cursussen, vergaderingen, etc.

 

Alle zakelijke meetings zoals vergaderingen, trainingen en cursussen, maar ook bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, borrels of exclusieve diners verzorgen wij graag voor u.  Al sinds de oprichting van Kaap Doorn, nu alweer meer dan 20 jaar geleden, heeft Kaap Doorn zich op de zakelijke markt geconcentreerd. Al het personeel is erop gefocust om van uw bijeenkomst een succes te maken en zich volledig in dienst te stellen van uw behoeften als zakelijke gast.

 

Specialist zakelijke bijeenkomsten: Kaap Doorn