title

Specialist zakelijke bijeenkomsten

Kaap Doorn Conferentiecentrum is uitermate geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten

 
Al sinds 1994 is Kaap Doorn gespecialiseerd in alleen zakelijke bijeenkomsten. Zo weet u dat u zich altijd onder gelijkgestemden bevindt. De apparatuur, de uitstekende wifi, de zalen, het restaurant… Alles is afgestemd op uw behoefte als zakelijke gast. Wij zorgen dat u zich welkom voelt door een gastvrij klimaat te creëren en excellente service te bieden aan gasten, medewerkers en vrijwilligers. Wij geloven in de meerwaarde van betekenisvolle ontmoetingen tussen mensen in een inspirerende, groene en gastvrije omgeving.
 

Optimale omstandigheden voor kennisoverdracht

 
De deelnemers van uw bijeenkomst komen voor kennisoverdracht en inspiratie. Bij Kaap Doorn zijn de omstandigheden daarvoor optimaal. Kaap Doorn is gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en heeft een groot eigen terrein waar u een mooie wandeling kunt maken.
 
Specialist zakelijke bijeenkomsten: Kaap Doorn
 

MVO en duurzaamheid

 
Kaap Doorn past maatschappelijk verantwoord ondernemen toe in de breedste zin van het woord. Wanneer u een bijeenkomst bij Kaap Doorn organiseert, steunt u het goede werk van de YMCA Nederland (Erkend Goed Doel). De YMCA houdt zich sinds 1853 bezig met jeugd- en jongerenwerk en organiseert vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag in Nederland.
 
Ook is Kaap Doorn op allerlei andere gebieden bezig met duurzaamheid. Zo werden we, als één van de eerste conferentiecentra van Nederland, in 2010 bekroond met de Gouden Green Key. Om die Green Key te behouden nemen we ieder jaar weer maatregelen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. U als onze gast draagt daaraan bij!
 
Specialist zakelijke bijeenkomsten: Kaap Doorn