Entree Kaap Doorn

Uw hybride bijeenkomst bij Kaap Doorn

 
Onze branche is continue in ontwikkeling en de huidige omstandigheden zorgen ervoor dat steeds meer bijeenkomsten digitaal plaatsvinden. Als vergaderlocatie merken wij dat de vraag naar het live streamen van bijeenkomsten toeneemt ondanks dat een fysieke bijeenkomst de voorkeur heeft.
 
Bij Kaap Doorn bieden wij u diverse mogelijkheden op het gebied van live streamen van uw event of bijeenkomst. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden die wij onder andere aanbieden voor uw online bijeenkomst. Mocht u andere wensen hebben, dan denken wij hierin graag met u mee!
 

Hybride bijeenkomst via uw eigen account

 
Een hybride bijeenkomst is een bijeenkomst waarbij een deel van de deelnemers fysiek aanwezig is en de rest online deelneemt. De meest simpele vorm is een fysieke bijeenkomst die opgenomen wordt en/of live te volgen is vanuit huis of kantoor (bijvoorbeeld om thuisblijvers mee te laten kijken).
 
De microfoon van een laptop is vaak niet geschikt voor meerdere sprekers, waardoor het lastig is een goede online meeting te houden. Wij bieden een betaalbare oplossing waardoor de sprekers goed verstaanbaar zijn. Voor het organiseren van een online meeting via uw eigen account, bijvoorbeeld via Zoom of Teams, beschikken wij over Jabra Speakerphones (draagbare speakers die werken via USB of Bluetooth). Deze verhuren wij voor € 43,00 per stuk per dag. Daarnaast kunnen we ook een webcam verzorgen voor € 43,00 per dag.
 
Bij Zoom kunnen maximaal 500 personen deelnemen bij een betaalde abonnementsvorm. Met het gratis abonnement kunt u conferenties houden van maximaal 40 minuten voor maximaal 100 deelnemers. Voor meer informatie over abonnementen en prijzen verwijzen wij u naar de website van Zoom.
 
Bij Microsoft Teams kunt u met een betaald abonnement een online meeting organiseren voor 300 deelnemers. Er is ook een gratis abonnement waarbij, tot juni 2021, maximaal 300 deelnemers kunnen deelnemen met een vergaderduur van maximaal 60 minuten. Voor meer informatie over abonnementsvormen en prijzen verwijzen wij u naar de Microsoft Teams website.
 

Hybride bijeenkomst vanuit een zaal en hotelkamers

 
Organiseert u een meerdaagse bijeenkomst met overnachting? Dan kunnen de deelnemers deels meedoen vanuit een zaal en deels vanuit hun hotelkamer! Hierdoor zitten ze met eigen laptop in een andere en rustige omgeving. Wij bieden gratis High Speed internet, waardoor ze altijd een goede verbinding tijdens de meeting hebben. Ook kunnen ze gebruik maken van onze cateringfaciliteiten in hun hotelkamer, waar wij bijvoorbeeld een uitgebreide lunch en een lekker kopje koffie kunnen serveren. Daarnaast kunnen ze in de pauze bijvoorbeeld een inspirerende wandeling maken in de bossen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Deze optie is af te wisselen met een plenaire sessie, zodat u in twee groepen kan werken. Deze meeting vorm kunnen wij verzorgen voor maximaal 35 personen in de hotelkamers en de overige personen in de zaal. Er wordt een supplement van € 36,- voor een vroege check-in en een late check-out per hotelkamer berekend. Ook bij deze optie maken we gebruik van uw eigen account (zie bovenstaand).
 

Volledig online streaming bijeenkomst

 
Verwacht u veel deelnemers aan uw bijeenkomst, dan kunnen wij ook een professionele livestream verzorgen in één van onze zalen waardoor u een complete online training of webinar kan geven. Het is ook mogelijk deze livestream interactief te maken. Stel bijvoorbeeld vragen tijdens de sessie, deel direct informatie of foto’s, breng je stem uit tijdens een poll of chat tijdens de break. Hierbij werken we samen met een externe AV expert. We kijken graag samen met u naar uw wensen om u op maat te kunnen adviseren. Wij kunnen een professionele live stream voor u verzorgen met een meerprijs vanaf € 2.950,00 exclusief BTW.
 

Split bijeenkomst

 
Bij een split bijenkomst wordt een interne streamverbinding gemaakt tussen twee of meer zalen, zodat in één zaal de presentatie gegeven kan worden die in de andere ruimte(n) door iedereen gevolgd kan worden. Wanneer de capaciteit van onze vergaderzalen dus niet toereikend is, kunt op u deze manier toch uw bijeenkomst bij ons organiseren. Ook hierbij werken we samen met een externe AV expert en kijken we graag samen met u naar uw wensen om u op maat te kunnen adviseren. Wij kunnen een Split bijeenkomst voor u verzorgen met een meerprijs vanaf € 1.995,00 exclusief btw.
 

Meer informatie

 
Wilt u advies of meer weten over de tarieven voor uw online bijeenkomst? Neem gerust contact op met onze afdeling Reserveringen via reserveringen@kaapdoorn.nl of 0343 – 41 42 41. Ons reserveringsteam adviseert u graag bij uw keuze en zorgt voor een offerte op maat!