title

Culinair Vergaderen

U zoekt een vergaderlocatie waar u ook culinair gezien verwend wordt? Dat begrijpen wij. Tijdens de dag bent u geconcentreerd en ingespannen bezig. Onze goede keuken samen met de gastvrije bediening zorgen ervoor dat u weer vol energie de dag kunt voortzetten. Kaap Doorn heeft voor iedere zakelijke bijeenkomst een passend culinair arrangement. Wij hebben voor iedere wens en budget een passende culinaire vergaderoptie.

 

Dagbijeenkomsten

 

Heeft u een vergadering of training van 1 dag, dan maakt u vaak alleen gebruik van onze lunch. Ons lunchbuffet is een uitgebalanceerd geheel waarbij wij altijd rekening houden met vegetariërs. U vindt op ons buffet altijd verschillende warme snacks, een soep van de dag en allerlei broodsoorten en ook luxe broodjes door onze keuken bereid. Natuurlijk ook salades en allerlei vis-, vlees- en kaassoorten en zoetigheden.

 

Bijeenkomst met diner?

 

Komt u meerdere dagen of ook in de avond? Dan kunt u gebruikmaken van onze dinermogelijkheden. Wij bieden u een de keuze tussen een culinair 3-gangen diner en ‘Tafelen’. Beide opties zijn zeer smakelijk en bij beide opties wordt rekening gehouden met vegetariërs. Wij adviseren u graag in uw keuze.