title

Culinair Vergaderen

Laat u culinair verrassen

 
U zoekt een vergaderlocatie waar u ook culinair gezien verwend wordt? Dan bent u bij ons in de juiste handen. Gezien u tijdens de dag geconcentreerd en ingespannen bezig bent, is het belangrijk een goed niveau van energie en concentratievermogen te behouden. Wij helpen u daarmee! Onze uitstekende keuken samen met de gastvrije bediening zorgen ervoor dat u weer vol energie de dag kunt voortzetten. Kaap Doorn heeft voor iedere zakelijke bijeenkomst een passend culinair arrangement. Wij hebben voor iedere wens en budget een passende culinaire vergaderoptie.
 

Dagbijeenkomsten

 
Heeft u een vergadering of training van 1 dag, dan maakt u vaak alleen gebruik van onze lunch. Ons lunchbuffet is een uitgebalanceerd geheel waarbij wij altijd rekening houden met vegetariërs. U vindt op ons buffet altijd verschillende warme snacks, een soep van de dag en allerlei broodsoorten en ook luxe broodjes door onze keuken bereid. Natuurlijk ook salades en allerlei vis-, vlees- en kaassoorten en zoetigheden.
 

 

Bijeenkomst met diner?

 
Komt u meerdere dagen of ook in de avond? Dan kunt u gebruikmaken van onze dinermogelijkheden. Onze chef-kok stelt een dagelijks wisselend culinair 3-gangen diner samen waarin rekening wordt gehouden met de wisselende seizoenen en eventuele dieetwensen. Bij mooi weer kan er eventueel genoten worden van een heerlijke luxe barbecue op ons terras.
 

 
Daarnaast verzorgen wij voor grote groepen ook een diner in buffetvorm. Op aanvraag kunnen wij ook andere dinermogelijkheden verzorgen. Wij horen graag uw wensen zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 0343 – 42 04 36 of via [email protected]