title

Culinair vergaderen

Laat u culinair verrassen

 
U zoekt een vergaderlocatie waar u ook culinair gezien verwend wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wie tijdens de dag geconcentreerd en ingespannen bezig is, wil graag genoeg energie en concentratievermogen hebben. Wij helpen u daarmee! Onze uitstekende keuken en de gastvrije bediening zorgen ervoor dat u na iedere maaltijd de dag vol energie kunt voortzetten. Kaap Doorn heeft voor iedere zakelijke bijeenkomst en wens en ieder budget een passend culinair arrangement.
 

Dagbijeenkomsten

 
Hebt u een vergadering of training van één dag, dan maakt u vaak alleen gebruik van onze lunch. Het lunchbuffet is een uitgebalanceerd geheel, standaard met vegetarische opties. U vindt op ons buffet altijd verschillende warme snacks, een soep van de dag, allerlei broodsoorten en ook luxe broodjes, door onze keuken bereid. U kunt uw bord verder vullen met salades, allerlei vis-, vlees- en kaassoorten en zoetigheden.
 

 

Bijeenkomst met diner?

 
Komt u meerdere dagen of ook in de avond? Dan kunt u gebruikmaken van onze dinermogelijkheden. Onze chef-koks bereiden een dagelijks wisselend, culinair driegangendiner, waarbij ze rekening houden met de wisselende seizoenen en dieetwensen. Bij mooi weer kunt u genieten van een heerlijke barbecue op ons terras.
 

 
Voor grote groepen verzorgen wij ook een diner in buffetvorm. Op aanvraag kunnen we andere dinermogelijkheden verzorgen. We horen graag uw wensen zodat we u een passend aanbod kunnen doen. We zijn bereikbaar op 0343 – 42 04 36 of via reserveringen@kaapdoorn.nl