title

Uitstekende keuken

Eerlijke en dagverse producten met zorg bereid

 
De keuken van Kaap Doorn staat zeer goed bekend. Op ambachtelijke wijze worden dagverse producten iedere dag verwerkt tot smaakvolle gerechten. Onze keuken werkt veel met streekproducten, biologische producten en kruiden uit onze eigen kruidentuin.
 

Chef’s menu

 
Onze chef-kok stelt een dagelijks wisselend culinair 3-gangen diner samen waarin rekening wordt gehouden met de wisselende seizoenen. Wij kunnen uiteraard rekening houden met u individuele dieetwensen en/of allergieën, onze chef-kok weet overal op in te spelen en zorgt elke avond weer voor een heerlijk verassend diner!
 
Terwijl u ‘s avonds geniet van uw diner, schenken wij verschillende huiswijnen voor een aantrekkelijke prijs.
 

Ontbijt- en lunchbuffet

 
Zowel tijdens het ontbijt als tijdens de lunch is er keus te over. Bij het ontbijt ontbreken natuurlijk de croissants en verse jus d’orange niet. Dagelijks serveren wij bij de lunch een huisgemaakte soep en minstens 2 warme snacks. Daarnaast serveren wij o.a. verschillende salades en natuurlijk allerlei soorten brood. Er is altijd ten minste één warme variant voor vegetariërs.
 

Sfeervolle restaurants

 
In onze Serre wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd. In ons restaurant serveren wij het luxe lunchbuffet en wordt uw diner uitgeserveerd.
 
Culinair_Kaap_Doorn_2