title

Uitstekende keuken

 

Eerlijke en dagverse producten met zorg bereid

 

De keuken van Kaap Doorn staat zeer goed bekend. Op ambachtelijke wijze worden dagverse producten iedere dag verwerkt tot smaakvolle gerechten. Onze keuken werkt veel met streekproducten, biologische producten en kruiden uit onze eigen kruidentuin.

 

Chef’s menu

 

Onze chef-kok stelt een dagelijks wisselend culinair 3-gangen diner aan u voor waarin rekening wordt gehouden met de seizoenen. Uiteraard vergeten wij uw individuele wensen niet. Of u nu vegetariër bent, bijzondere of minder bijzondere dieetwensen heeft of gewoon liever een ander gerecht heeft, alles kan bij Kaap Doorn.

 

Daarnaast heeft u bij Kaap Doorn altijd de mogelijkheid om te ‘Tafelen’. Iedere maand hebben wij hierin een ander thema. Het principe van Tafelen is, dat u meerdere gerechten in grotere schalen op tafel geserveerd krijgt. Iedereen kan nemen wat hij of zij lekker vindt en de schalen moeten aan elkaar worden doorgegeven. Tafelen is zeer geschikt als de groep elkaar al beter kent of juiste als de groep elkaar moet leren kennen. U heeft op die manier een informele mogelijkheid om met elkaar vertrouwd te raken. Daarnaast passen de gerechten die geserveerd worden altijd bij het seizoen en zijn uiteraard zeer smakelijk. De reacties op dit nieuwe concept zijn zeer lovend en wij kunnen het u dan ook van harte aanraden!

 

Terwijl u ‘s avonds geniet van uw diner, schenken wij verschillende huiswijnen voor een aantrekkelijke prijs.

 

Ontbijt- en lunchbuffet

 

Zowel tijdens het ontbijt als tijdens de lunch is er keus te over. Bij het ontbijt ontbreken natuurlijk de croissants en verse jus d’orange niet. Dagelijks serveren wij bij de lunch een huisgemaakte soep en minstens 2 warme snacks. Daarnaast serveren wij o.a. verschillende salades en natuurlijk allerlei soorten brood. Er is altijd ten minste één warme variant voor vegetariërs.

 

Sfeervolle restaurants

 

In onze Serre wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd. In ons restaurant serveren wij het luxe lunchbuffet en wordt uw diner uitgeserveerd.

 

Culinair_Kaap_Doorn_2