title

Referenties

Wij zijn trots op de vele mooie dingen die onze klanten en gasten over ons vertellen. Neem een momentje om een greep uit de recensies te lezen.

 

Met een achtergrond in de horeca ben ik heel kritisch. In het hogere segment van de horeca is het devies: overtref de verwachtingen van de klant. Kaap Doorn deed dat zeer zeker. Het gaat om de beleving en de mensen die er werken. Ondanks dat we een intensieve training volgden had ik stiekem een soort spijbelgevoel. Heerlijk! Lees de volledige review hier.
- Suzanne van Egmond - Schiphol Group
Wij komen al jaren bij Kaap Doorn voor onze summercourses. Het terrein op rijden bij Kaap Doorn is direct een wauw ervaring; prachtig gelegen midden in het bos! De zalen zijn goed verzorgd, catering is fantastisch en er werken geweldige mensen. Onze cursisten geven de locatie altijd een 10 dus ik kan ook niet anders.
- Jarno Visser - Power BI Academy
Kaap Doorn staat voor kwaliteit. Ik geef regelmatig trainingen, zowel bij Kaap Doorn als op andere locaties. Bij Kaap Doorn heb ik telkens een “thuiskom” gevoel. Ze houden alles goed in de gaten en regelen alles ook nog eens heel snel. Kortom, een toplocatie waar ik graag kom!
- Marlieke Jager - Lean Consultancy Group
This location, facilities and surroundings meet all nowadays’ standards. But … I have seen no other conference centre like Kaap Doorn, where top service and quality go hand in hand with friendliness and professionalism. A five star team makes the real difference for you. Every day, every hour.
- Wibo van der Heide - Het Veranderburo
Al jaren organiseren we in september een seminar en hebben dan als vaste locatie Kaap Doorn. Voor ons de perfecte plek; heerlijke omgeving, fijn en attent personeel, prima kamers en uitstekende zalen voor onze meetings. We voelen ons er thuis maar zijn er toch helemaal ‘uit’.
- Nicole Brouwer - Hogeschool van Amsterdam
Persoonlijk, op maat en comfortabel. Het personeel van Kaap Doorn neemt de moeite mij (als trainer) persoonlijk te spreken, onthoudt hoe ik mijn koffie lust en staat altijd voor me klaar. Hun dienstverlening is op maat en binnen redelijke en ruime grenzen kan alles. Onze standaard werkwijze wordt opgenomen in de manier waarop Kaap Doorn ons ondersteunt en begeleidt. Daarbij is het meubilair en de ruimte comfortabel en dankzij de ligging is de omgeving ook prettig.
- Crispijn Jansen - Lean Consultancy Group
Een heerlijke locatie midden in het groen. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en dienstverlenend, ik heb nog niet meegemaakt dat iets te veel was gevraagd. Catering is fantastisch. Een fijne plek om een- of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren!
- Carolien Brugman - Oranjefonds
Vanaf kennismaking op locatie tot de bijeenkomst zelf heel fijn contact gehad. Alles tot in de puntjes geregeld op deze prachtige locatie. Echt een aanrader!
- Wendy van Hoegee - Total Specific Solutions (TSS)
Van het “goedemorgen” bij de receptie tot het “fijne avond” bij diezelfde receptie staat persoonlijke aandacht voorop. Elke vraag wordt serieus genomen en er wordt altijd gezocht naar een “ja, dat gaan we doen” antwoord. Ik hoef me als trainer ook totaal geen zorgen te maken over mogelijke vragen, klachten en zorgen van deelnemers, want ik weet dat ook zij een prettige ervaring zullen hebben. Dat laatste is voor mij als trainer erg belangrijk en prettig! Heb al zin in een volgend verblijf.
- Bart Hospes - Lean Consultancy Group
Zowel de verzorging van de gasten als het voorbereidende traject is erg goed verlopen. De flexibiliteit en snelheid van het Kaap Doorn team springt er uit. Een prima verzorgde, gastvrije en mooie locatie voor een concurrerende prijs.
- Jaap Festen - UMC Utrecht
Klant is koning. Mijn ervaring met Kaap Doorn is dat er altijd wordt meegedacht en alles wordt gedaan om de wensen van de klant zo goed mogelijk in te vullen.
- Leonie Snijders - Lean Consultancy Group
We hebben 5 dagen en nachten doorgebracht in Kaap Doorn. Het waren 5 fantastische dagen. Uitermate klantvriendelijk personeel, erg lekker eten en een ontspannen omgeving. Een aanrader.
- Marcel Jongsma - Enersyn BV