title

Referenties

Wij zijn trots op de vele mooie dingen die onze klanten en gasten over ons vertellen. Neem een momentje om een greep uit de recensies te lezen.

 

Met een achtergrond in de horeca ben ik heel kritisch. In het hogere segment van de horeca is het devies: overtref de verwachtingen van de klant. Kaap Doorn deed dat zeer zeker. Het gaat om de beleving en de mensen die er werken. Ondanks dat we een intensieve training volgden had ik stiekem een soort spijbelgevoel. Heerlijk! Lees de volledige review hier.
- Suzanne van Egmond - Schiphol Group
Van harte beveel ik Kaap Doorn elke keer weer aan bij mijn cliënten. Waarom? Omdat ZIJ het naar hun zin hebben en IK een heerlijke werkplek heb. Ik ervaar ieder teamlid als iemand die vakkundig is in het domein waar hij/zij werkt en daar ook nog passie voor heeft. Mijn cliënten worden in de watten gelegd en ik kan mijn werk doen. Lees de volledige review hier.
- Joost Sliphorst - Trackselling
Kaap Doorn staat voor kwaliteit. Ik geef regelmatig trainingen, zowel bij Kaap Doorn als op andere locaties. Bij Kaap Doorn heb ik telkens een “thuiskom” gevoel. Ze houden alles goed in de gaten en regelen alles ook nog eens heel snel. Kortom, een toplocatie waar ik graag kom!
- Marlieke Jager - Lean Consultancy Group
This location, facilities and surroundings meet all nowadays’ standards. But … I have seen no other conference centre like Kaap Doorn, where top service and quality go hand in hand with friendliness and professionalism. A five star team makes the real difference for you. Every day, every hour.
- Wibo van der Heide - Het Veranderburo
Het arrangement, inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner zijn perfect afgestemd op onze vraag. De ligging is uniek, de zalen meer dan gemiddeld en de catering laat niets te wensen over. Onze cursisten krijgen voldoende mogelijkheden om tijdens deze pittige tweedaagse trainingen momenten van rust en ontspanningen te vinden. Het personeel is zeer attent en hulpvaardig. We konden ons geen betere locatie bedenken. Wat mij betreft een absolute aanrader.
- Jeroen Geurtjens - Novilo Opleidingen BV
Persoonlijk, op maat en comfortabel. Het personeel van Kaap Doorn neemt de moeite mij (als trainer) persoonlijk te spreken, onthoudt hoe ik mijn koffie lust en staat altijd voor me klaar. Hun dienstverlening is op maat en binnen redelijke en ruime grenzen kan alles. Onze standaard werkwijze wordt opgenomen in de manier waarop Kaap Doorn ons ondersteunt en begeleidt. Daarbij is het meubilair en de ruimte comfortabel en dankzij de ligging is de omgeving ook prettig.
- Crispijn Jansen - Lean Consultancy Group
Een heerlijke locatie midden in het groen. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en dienstverlenend, ik heb nog niet meegemaakt dat iets te veel was gevraagd. Catering is fantastisch. Een fijne plek om een- of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren!
- Carolien Brugman - Oranjefonds
De locatie ziet er keurig verzorgd uit. Het eten tijdens lunch was erg lekker. En de gastvrijheid is super. Niets is teveel!
- Jeanette Waaijenberg - Royal HaskoningDHV
Van het “goedemorgen” bij de receptie tot het “fijne avond” bij diezelfde receptie staat persoonlijke aandacht voorop. Elke vraag wordt serieus genomen en er wordt altijd gezocht naar een “ja, dat gaan we doen” antwoord. Ik hoef me als trainer ook totaal geen zorgen te maken over mogelijke vragen, klachten en zorgen van deelnemers, want ik weet dat ook zij een prettige ervaring zullen hebben. Dat laatste is voor mij als trainer erg belangrijk en prettig! Heb al zin in een volgend verblijf.
- Bart Hospes - Lean Consultancy Group
Zowel de verzorging van de gasten als het voorbereidende traject is erg goed verlopen. De flexibiliteit en snelheid van het Kaap Doorn team springt er uit. Een prima verzorgde, gastvrije en mooie locatie voor een concurrerende prijs.
- Jaap Festen - UMC Utrecht
Klant is koning. Mijn ervaring met Kaap Doorn is dat er altijd wordt meegedacht en alles wordt gedaan om de wensen van de klant zo goed mogelijk in te vullen.
- Leonie Snijders - Lean Consultancy Group
We hebben 5 dagen en nachten doorgebracht in Kaap Doorn. Het waren 5 fantastische dagen. Uitermate klantvriendelijk personeel, erg lekker eten en een ontspannen omgeving. Een aanrader.
- Marcel Jongsma - Enersyn BV