title

Infraroodcabine

Gebruik maken van onze fijne infraroodcabine? Natuurlijk!

 

Helaas is onze sauna tijdelijk onbeschikbaar. In de week van 22 januari januari verwachten wij deze ruimte helemaal gerenoveerd weer aan u aan te kunnen bieden! Wij hebben gekozen voor een infrarood cabine in plaats van een sauna.

 

In ons souterrain bevinden zich de ontspanningsfaciliteiten, waaronder onze prettige infrarood cabine. In de ontspanningsruimte liggen handdoeken en slippers voor u klaar, deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen. Wanneer u graag gebruikmaakt van een badjas, kunt u deze van huis meenemen.

De infraroodcabine kunt u zelf aanzetten, deze gaat na enige tijd automatisch weer uit. U kunt iedere dag van onze infrarood cabine gebruikmaken. Tussen 00.00 uur en 07.00 uur is deze gesloten.

 

Ontspanning na een inspannende dag

 

U heeft waarschijnlijk een drukke dag achter de rug of misschien voor de boeg. De ontspanningsruimte is de ideale plek om even te ontspannen. Bij onze infraroodcabine vindt u ook tijdschriften en lekkere stoelen zodat u na uw sauna-bezoek nog even heerlijk kunt relaxen. Voor achtergrondmuziek is gezorgd.

 

Gratis gebruik van de infrarood cabine

 

Wij berekenen voor het gebruik van onze infraroodcabine geen kosten.