title

Combinatiezaal 2 en 3

Zaalspecificaties zalen 2 en 3 gecombineerd

 
Bij 50 personen of meer is deze zaal inclusief als plenaire zaal. Komt u met minder personen? Dan geldt een supplement. Vraag naar het geldende supplement, wij helpen u graag.
 

Oppervlakte

Afmeting (lxbxh)

U-stijl

Theater

School

Carré

Cabaret

Kring

206 m2

25,6 x 7,5 / 8,5 x 2,75 meter

50 personen

250 personen

110 personen

56 personen

150 personen

65 personen

 

* (In combinatie met overnachting. Anders wordt dagprijs berekend.)

 

Deze zaal is voorzien van een groot scherm (105 inch) inclusief beamer, 2 meekijkschermen van 50 inch en twee flipovers (gratis).

 

Geluidsapparatuur en opnameapparatuur is in deze zaal aanwezig. U kunt in deze zaal gebruikmaken van 2 headsets en 2 handheld microfoons. Optioneel kunnen wij nog 6 bedrade microfoons verzorgen (indien beschikbaar). De zaal heeft airconditioning.
 

Deze zaal kan verduisterd worden.

 
Wij raden de maximale aantallen in U-, kring- en carré-opstelling in deze zaal niet aan, omdat de zaal langwerpig is en dit niet prettig kan zijn. Deze zaal is als gecombineerde zaal zeer geschikt in theater- en cabaretopstelling of wanneer u achterin de zaal een andere opstelling wilt voor bijvoorbeeld subgroepen of een productpresentatie.
 

In deze zaal maakt u gratis gebruik van snel (glasvezel) WiFi. De zaal bevindt zich op de begane grond, is rolstoeltoegankelijk en heeft direct daglicht door meerdere grote ramen.

Vraag direct uw offerte aan