Bosrijk gelegen

De prachtige bossen van de heuvelrug

 
Conferentiecentrum Kaap Doorn is gelegen midden op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op een groot eigen terrein waar u een fijne wandeling kunt maken. Wanneer u bij ons de weg oversteekt kunt u oneindig struinen door de prachtige bossen van de heuvelrug. Een bezoek aan de Kaapse toren is ook zeer aan te raden, dit is slechts 20 minuten lopen vanaf Kaap Doorn. Daarnaast bieden de Kaapse Bossen diverse wandelroutes aan van tussen de 2 en 14 kilometer. Bekijk hiervoor de wandelroutekaart.
 
Op ons eigen terrein, vindt u een prachtige paddenpoel, zeer de moeite waard om te bekijken. In de pauze kunt u de aangegeven route volgen en een mooie wandeling over ons terrein maken om weer verfrist te beginnen aan de rest van uw bijeenkomst.
 
Paddenpoel Kaap Doorn
 
Uiteraard kunt u op ons terrein ook allerlei outdoor activiteiten ondernemen. In overleg met u kunnen wij bijvoorbeeld voor u een wandeling met de boswachter verzorgen voor een bescheiden bedrag. Hij kan u op een enthousiaste wijze meer vertellen over de flora en fauna rondom Kaap Doorn.
 

Noodzakelijke rust na inspanning

 
Naast deze actieve mogelijkheden geeft een bosrijk gebied veel rust. Rust om te leren en kennis over te dragen, of uw vergadering of training even te laten bezinken. De bosrijke omgeving kan daarom actief bijdragen aan het behalen van de doelen van uw vergadering, training of cursus.