Bosrijk gelegen

De prachtige bossen van de Heuvelrug

 
Conferentiecentrum Kaap Doorn is gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op een groot eigen terrein waar u een fijne wandeling kunt maken. Steek bij ons de weg over en u kunt oneindig struinen door de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een bezoek aan uitkijktoren De Kaap is ook aan te raden. Dat is slechts 20 minuten lopen vanaf Kaap Doorn en levert een spectaculair uitzicht op. Daarnaast kunt u in de Kaapse Bossen diverse wandelroutes lopen van tussen de 2 en 14 kilometer. Vraag daarvoor bij de receptie om de wandelroutekaart.
 
Op ons eigen terrein vindt u de prachtige en soms licht geheimzinnige paddenpoel. Ga even zitten op een van de bankjes en voor u het weet komt een nieuwsgierige eekhoorn of een luidruchtig groepje mezen kennis maken. In de pauze kunt u de aangegeven route volgen en een mooie wandeling over ons terrein maken, om daarna verfrist weer verder te kunnen gaan met uw bijeenkomst.
 
Paddenpoel Kaap Doorn
 
Uiteraard kunt u op ons terrein ook allerlei outdoor activiteiten ondernemen. We kunnen bijvoorbeeld een wandeling met de boswachter voor u verzorgen. Hij vertelt op enthousiaste wijze over het leven van de planten en dieren rondom Kaap Doorn.
 

Noodzakelijke rust na inspanning

 
Naast deze actieve mogelijkheden geeft een bosrijk gebied veel rust. Rust om te leren en kennis over te dragen, of uw vergadering of training even te laten bezinken. De omgeving draagt actief bij aan het behalen van de doelen van uw vergadering, training of cursus.