title

Apparatuur

Alle benodigde apparatuur en WiFi aanwezig zonder extra kosten!

 
Bij Kaap Doorn Conferentiecentrum hoeft u niet bang te zijn voor verborgen kosten wanneer u een bijeenkomst zoals een training, cursus of vergadering organiseert. U vraagt, wij verzorgen het voor u. Snel en efficiënt. In uw vergaderzaal is een beamer met scherm of een LCD TV aanwezig met basis audioapparatuur. Verder vindt u in de zaal een whiteboard en een flipover. Heeft u meer of andere apparatuur nodig, dan kunnen wij deze voor uw verzorgen. Veel van onze zalen beschikken ook over het zogenaamde ClickShare systeem waarmee u zonder problemen alle laptops en Apples kunt aansluiten.
 

WiFi

 
Overal in onze vergaderlocatie kunt u gratis gebruikmaken van onze snelle en stabiele glasvezel WiFi-verbinding. In alle zalen is daarnaast een vaste verbinding voor uw laptop als u dat nodig heeft. Heeft u geen laptop? Dan leent u er één van ons.
 

Gratis

 
Zowel de glasvezel/fiber WiFi als de apparatuur gebruikt u bij Kaap Doorn zonder extra kosten. Heeft u speciale wensen zoals bijvoorbeeld stemkastjes of een grote tent, dan huren wij dit voor u in en betaalt u de kosten die ook aan ons worden doorberekend. Omdat wij praktisch alles zelf in huis hebben, komt dit slechts sporadisch voor.
 

Hybride meetings

 
Voor hybride meetings verhuren wij Jabra speakers à € 35,00 per dag per stuk. We hebben er 2 beschikbaar welke met elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over een webcam, welke we verhuren voor € 15,00 per dag.