title

Conferentiecentrum

Conferentiecentrum Utrecht, Doorn, Zeist, Driebergen

 
Zoekt u een conferentiecentrum in de buurt van Utrecht, Zeist, Doorn of Driebergen? Gefeliciteerd! U hebt de meest gastvrije conferentielocatie van Nederland gevonden. Kaap Doorn Conferentiecentrum heeft 20 zalen en 70 hotelkamers beschikbaar voor uw conferentie, training, vergadering of zakelijke bijeenkomst.
 

Bereikbaarheid

 
Het is van belang dat uw gasten snel en gemakkelijk bij de conferentie aankomen. Kaap Doorn ligt dicht bij Utrecht en is zeer goed bereikbaar. Vanaf de A12 rijdt u in circa 7 minuten door de mooiste bossen van Nederland naar ons conferentiecentrum. Driebergen en Zeist liggen op respectievelijk 5 en 10 minuten rijden afstand van Kaap Doorn.
 

Prettig conferentiehotel

 
Ons conferentiehotel telt 70 comfortabele hotelkamers voor meerdaagse bijeenkomsten of voorovernachtingen. Uw kamer is ingericht voor eenpersoons gebruik. Er is extra aandacht besteed aan comfortabele bedden: ze zijn langer en breder dan reguliere bedden (1 meter breed en 2,10 meter lang).
 

Gastvrij

 
Ons gastgerichte personeel zorgt ervoor dat het u tijdens uw verblijf hier aan niets ontbreekt. Uw vragen worden snel opgepakt, zodat u zich op het doel van uw bijeenkomst kunt concentreren. Wij zijn er voor u!
 
Terras Kaap Doorn