title

Conferentiecentrum

Conferentiecentrum Utrecht, Doorn, Zeist, Driebergen

 
Zoekt u een conferentiecentrum in de buurt van Utrecht, Zeist, Doorn of Driebergen? U heeft het meest gastvrije conferentielocatie van Nederland gevonden. Kaap Doorn Conferentiecentrum heeft 20 zalen en 70 hotelkamers beschikbaar voor uw conferentie, training, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst.
 

Bereikbaarheid belangrijk voor conferentiecentrum

 
Het is van belang dat uw gasten snel en gemakkelijk bij de conferentie aankomen. Kaap Doorn Conferentiecentrum is gelegen nabij Utrecht en is zeer goed bereikbaar. Vanaf de A12 rijdt u in circa 7 minuten door de mooiste bossen die ons land rijk is naar ons conferentiecentrum.
 

Prettig conferentiehotel

 
Ons conferentiehotel telt 70 comfortabele hotelkamers voor meerdaagse bijeenkomsten of voorovernachtingen. Uw kamer is ingericht voor eenpersoons gebruik. Er is extra aandacht besteed aan comfortabele bedden. Deze zijn langer en breder dan reguliere bedden (1 meter breed en 2,10 meter lang).
 

Gelegen in Midden Nederland, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst

 
Ons conferentiecentrum is gelegen op 5 minuten van Driebergen en 10 minuten van Zeist, in midden Nederland.
 

Gastvrije conferentielocatie

 
Ons gastgerichte personeel zorgt ervoor dat het u tijdens de conferentie aan niets ontbreekt. Als u vragen heeft, worden die snel opgepakt zodat u zich op het doel van uw bijeenkomst kunt concentreren. Wij zijn er voor u!
 
Terras Kaap Doorn