title

Kaap Doorn valt in de prijzen!

 

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in de prijzen die wij de laatste jaren wonnen. Het zijn er best een aantal, waar we natuurlijk erg trots op zijn. De reden waardoor wij steeds opnieuw in de prijzen vallen is eigenlijk zonder uitzondering een combinatie van onze persoonlijke service, goede keuken en uitstekende faciliteiten.

 

Kaap Doorn is daarnaast groot genoeg om de meeste bijeenkomsten te kunnen faciliteren, maar klein genoeg om u te herkennen als u al eens eerder bij ons bent geweest. U wordt ontvangen met uw favoriete koffie of thee en alles is geregeld zoals u dat van tevoren heeft aangegeven. Geen verrassingen, ook niet achteraf op uw factuur.

 

Kaap Doorn heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen: in de laatste 5 jaren op rij hebben wij de eerste of tweede plek gewonnen van de Publieksprijs (2014, 2015, 2016 en 2017, 2018) en in 2017 en 2018 werden wij ook nog eens eerste resp. tweede bij de Nationale Meeting Award! Landelijke prijzen waar wij erg trots op zijn. Vooral de Publieksprijs en de Nationale Meeting Award zijn prijzen die wij koesteren, want die zijn beide gebaseerd op reviews van onze gasten.

 

 

Natuurlijk zijn wij ontzettend blij met deze mooie erkenningen, niet in de laatste plaats omdat u zo weet dat u verzekerd bent van een goede locatie die alles eraan doet om het u en uw gasten naar de zin te maken. U kunt zich bezighouden met uw deelnemers, wij verzorgen de rest. Kaap Doorn ontzorgt echt uw bijeenkomst.

 

Reserveer uw bijeenkomst en ervaar onze service zelf!