title

Grand Café

In het Grand Café wordt u voor uw bijeenkomst ontvangen met koffie of thee en een keur aan lekkernijen. Gedurende de dag kunt u van het Grand Café gebruik maken voor een pauze of om in kleinere groepjes te werken.

 

De snack wordt geserveerd in het Grand Café en in de avond is het Grand Café een ontmoetingsplek waar u kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje na een dag hard werken.

 
Kaap Doorn schenkt 6 soorten bier van de tap in het Grand Café. Wij schenken 3 soorten bier van Gulpener en 3 soorten bier van Jopen. Informeer naar de seizoensbieren van dit moment!
 
Gulpener wordt sinds 1825 gebrouwen door een onafhankelijke familiebrouwerij. Zij maken al 8 generaties lang bier en zijn continu op zoek naar vernieuwende smaken. De brouwerij heeft een sterke band met hun omgeving. Ze brouwen bier met water uit eigen bronnen, gebruiken hop uit eigen hoptuin en hun gerst komt van boeren uit de regio. Dit alles houdt hun ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tot het enige echte bier van Nederlandse bodem.