title

Vacature medewerker salaris/financiële administratie18-24 uur per week

Ben jij een ‘pietje precies’ die elke maand zorgt dat onze collega’s op tijd hun salaris ontvangen? Word jij ook zo blij van efficiënte werkprocessen en een administratie die ‘klopt als een bus’? En spreekt de dynamische omgeving van een hotel je ook zo aan? Wauw, dan zoeken wij jou!

 

Voor onze Financiële administratie zoeken wij een fijne collega voor 18 tot 24 uren per week.

 

Maarten, Financial Controller;

“Als afdelingshoofd van de financiële administratie ben ik samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor alle financiële zaken voor de bedrijven binnen onze holding.
Je werkt voor YMCA Management B.V. op de locatie van één van onze conferentiehotels; Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder.
Voor ons toegewijde team zoeken we een energieke collega die met name de salarisadministratie(s) op zich neemt. Daarnaast verzorg je voor 2 van onze bedrijven boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden. Kortom; een veelzijdige plek waarin alle facetten van de boekhouding voorbij komen.
Fijn als je graag meedenkt over hoe werkprocessen nog beter en efficiënter kunnen. Dan neem ik je graag mee in het verder uitbouwen en optimaliseren van de afdeling om onze mooie organisatie ook in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen”.

 

Wie ben jij?

  – Je bent een punctueel type, jij gaat er goed op als alles ‘tot 2 cijfers achter de komma’ klopt.

  – Werkervaring in een soortgelijke functie zou top zijn, maar als je net je gerichte opleiding hebt afgerond en aanvullende training nodig hebt kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Je motivatie is hierbij het allerbelangrijkst!

  – Je bent goed op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom de salarisadministratie.

  – Je bent niet bang voor een gezonde deadline, iedereen wil graag op tijd zijn welverdiende salaris ontvangen.

  – Je hebt zichtbaar plezier in je werk en straalt dat uit naar je collega’s. Geen vraag is je te gek en je zoekt altijd naar het antwoord of de oplossing.

  -Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed.

 

Waarom ons bedrijf zo tof is;

  – Je komt in een klein, gedreven team waarin we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer!

  – Je krijgt een gedegen inwerkperiode door de beste leermeester die je je maar kunt voorstellen.

  – We zijn een veelzijdig bedrijf met hotels en recreatiebedrijven, daardoor is het werk erg gevarieerd en kun je hier ook veel leren!

  – Werktijden zijn in overleg met jou; voor de continuïteit zijn de uren verdeeld over 3 werkdagen, maar verder horen we graag welke tijden je passen voor een goede werk-privé balans.

  – Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner.

 

Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland.

De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de Ernst Sillem Hoeve wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl.

 

Gaat bovenstaande over jou? Aarzel niet om je brief, CV en leukste recente foto te mailen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!

 

Hotel Ernst Sillem Hoeve
T.a.v. Irene de Rijk, HR Manager
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41

 

hr@esh.nl
www.esh.nl