Receptionist(e) – Fulltime

Receptionist(e) – Fulltime

De functie

Het gaat om een zelfstandige functie waarbij alles draait om onze gasten. De meeste vragen komen bij jou terecht, waarna je onze gasten meestal direct kunt helpen of doorverwijzen naar de juiste persoon. Je zorgt dat andere afdelingen altijd optimaal op de hoogte zijn van de wensen van onze gasten. Daarnaast beantwoord je de telefoon en verwerk je individuele hotelkamer aanvragen. Ook verwerk je datgene wat de verschillende groepen bij ons afnemen in het kassasysteem en zorg je dat ze een factuur krijgen waar geen verrassingen op staan. Wij staan erom bekend dat we onze gasten goed kennen. Bij je functie hoort ook, dat je een band opbouwt met onze vaste klanten.

 

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de horeca. Je hebt een dienstverlenende en gastgerichte instelling. Je hebt een vriendelijke persoonlijkheid en je komt prettig over aan de telefoon. Je bent representatief, enthousiast en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou gesneden koek. Je bent accuraat in woord en geschrift en hebt in ieder geval ervaring met Word en Exel. Wij zoeken iemand met een MBO of HBO opleiding, bij voorkeur horeca gericht. Je bent flexibel inzetbaar. De werktijden liggen altijd tussen 7 uur ‘s morgens en half 10 ‘s avonds. Je werkuren kunnen verdeeld worden over maximaal 5 dagen in de week, afhankelijk van de drukte bij Kaap Doorn. Je bent bij voorkeur snel inzetbaar. Werkervaring in een vergelijkbare functie is voor deze functie een vereiste.

 

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werkomgeving met een goed salaris. Daarnaast ontvang je een kleding- en reiskostenvergoeding en ben je op zon- en feestdagen veelal vrij.

 

Jouw reactie:

Je sollicitatiebrief met c.v. met pasfoto ontvangen we graag via e-mail op onderstaand adres (geen sollicitaties per post):

 

Kaap Doorn

T.a.v. Regina van Steeg

E-mail: vacatures@kaapdoorn.nl