title

Oproepkracht schoonmaak m/v

Oproepkracht schoonmaak m/v

 
Zoek je naast je studie/school wat uurtjes werk? Ben je minimaal 8 uren per week flexibel beschikbaar? Ben jij een pietje precies en weet je van aanpakken? Heb jij zichtbaar plezier in het werk en straal je dat uit naar onze gasten en je collega’s? Wauw, dan zoeken wij jou!

 
Over de werkzaamheden
De afdeling Huishouding bestaat uit ongeveer 10 part-time medewerkers en draagt zorg voor de schoonmaak van de hotelkamers en algemene ruimten zoals de bar, het restaurant en zalen. De hotelkamers worden meestal schoongemaakt tussen 09.00 en 13.00 uur. Bij Kaap Doorn is er echter de gehele dag door veel bedrijvigheid en is er dus altijd iets te doen tot 21.30 uur.
 
Op zon- en feestdagen wordt er meestal niet gewerkt. Gemiddeld zijn we maar eens per maand de zondag geopend. In de schoolvakanties is het rustig en zetten we dus ook minder medewerkers in.
 

Wie zoeken wij?
Je hebt een representatief voorkomen. Bent flexibel inzetbaar, weet van aanpakken en schrikt niet terug van fysieke werkzaamheden. Je zorgt voor kwaliteit en service richting onze gasten en bent altijd bereid een extra stap te nemen. Je hebt zichtbaar plezier in je werk en straalt dat uit naar onze gasten en je collega’s. Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail. Je spreekt goed Nederlands.
 
Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
  • Je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen! We zijn elkaar altijd behulpzaam en de gast staat op 1!
  • We zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Horeca.

 

Voel jij een ‘klik’? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan:

 

Irene de Rijk, HR Manager
Kaap Doorn Conferentiehotel
Postweg 9
3941 KA Doorn

 

[email protected]
www.kaapdoorn.nl