Medewerker Reserveringen (32-38 uur m/v)

Medewerker Reserveringen (32-38 uur m/v)

Ben jij onze nieuwe collega die voor niets minder gaat dan een onvergetelijk en onbezorgd verblijf van onze gasten? Weet jij gasten zich echt welkom te laten voelen met je ‘hospitality personality’? Heb je oog voor detail, een goed commercieel inzicht, best een beetje salesdrive en een authentiek positief karakter? Vind je het ook nog leuk om af en toe eens bij te springen bij de Frontoffice? Wauw, dan zoeken wij jou!

Over de afdeling en werkzaamheden

Op de afdelingen Reserveringen en Receptie werken gezamenlijk ongeveer 8 collega’s.
Je werkzaamheden zijn erg divers. Op Reserveringen behandel je boekingsaanvragen van onze gasten via de mail, telefonisch en persoonlijk. Omdat wij ons richten op de zakelijke markt betreft het eigenlijk altijd groepsreserveringen. De wensen van onze gasten dagen je uit tot het samenstellen van een verrassend aanbod en een aantrekkelijke offerte.

 
Je bent secuur in het digitaal verwerken van alle gegevens en hebt veel overleg met de operationele afdelingen om te zorgen dat de reservering van begin tot einde soepel verloopt. Door jouw inzicht in de operationele gang van zaken weet je draagvlak te creëren bij je collega’s van andere afdelingen.
De ontvangst van contactpersonen voorafgaand aan hun bijeenkomst en het doorspreken van de dag(en) is ook een onderdeel van je taken. Door pro-actief contact te onderhouden met de contactpersonen en trainers bouw je aan een langdurige relatie. Hiervoor zet je ook je after-sales skills in.

 
Veel van onze (aanstaande) gasten willen de locatie bekijken. Hiervoor geef je vol enthousiasme en trots rondleidingen en beantwoord je alle voorkomende vragen.

 
De werktijden voor de afdeling Reserveringen zijn meestal tussen 7.30 en 17.30 uur.

 
Voor de ondersteuning aan onze Frontoffice help je waar nodig en val je in tijdens pauzes. Heel soms help je ook een dienst(deel) mee in het weekend.

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent representatief, doortastend, slagvaardig, secuur, oplossingsgericht en een lekker positief type; jouw glas is altijd halfvol!
  • Je hebt goed commercieel inzicht, een actieve salesdrive en de nodige ervaring in een soortgelijke functie, liefst in de hospitality/congres/evenementen-sector.
  • Je hebt een uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels.
  • Je bent daarnaast ook nog een behulpzame en toffe collega!

 
Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
  • Je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team.
  • Wij houden van een beetje humor op de werkvloer, vinden teamwork vanzelfsprekend en halen altijd het beste uit elkaar.
  • We zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Horeca.

 

Voel jij een ‘klik’ ? Mooi! Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan:

 

Irene de Rijk, HR Manager
Kaap Doorn Conferentiehotel
Postweg 9
3941 KA Doorn

 

[email protected]
www.kaapdoorn.nl