title

Schoonmaakmedewerkers

Schoonmaakmedewerkers

Omdat Kaap Doorn Conferentiecentrum de schoonmaak van alle algemene ruimtes en de hotelkamers in eigen beheer doet, zijn wij regelmatig op zoek naar goede kandidaten voor onze schoonmaakdienst / algemene dienst.

 

Over Kaap Doorn:

Kaap Doorn is een conferentiecentrum met 21 conferentiezalen. Wij beschikken hiernaast over 70 hotelkamers, deze worden schoon gemaakt door onze eigen Facilitaire Dienst. Bij Kaap Doorn is de hele dag door veel bedrijvigheid en is er dus ook altijd veel te doen. Kaap Doorn is een bedrijf dat altijd op zoek is naar hoe het beter kan. We proberen voor onze gasten alles tijdig, goed en snel te regelen en met onze eigen schoonmaakdienst kunnen wij onze gasten net iets beter van dienst te zijn. Op zon- en feestdagen wordt er meestal niet gewerkt. Gemiddeld zijn wij per maand ongeveer 1 keer op zondag geopend. In de schoolvakanties is het bij ons rustig en hebben we dus ook aanzienlijk minder personeel nodig. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO met pensioen als je ten minste 21 jaar bent) en voor iedereen vanaf 23 jaar in de Facilitaire Dienst een salaris van € 10,50 bruto per uur (exclusief vakantiegeld).

 

Over de werkzaamheden:

De werkzaamheden bestaan vooral uit het schoonmaken van de hotelkamers, maar ook de algemene ruimten zoals restaurants, bar en de zalen. De hotelkamers worden meestal schoon gemaakt tussen 9 uur ’s morgens en 1 uur in de middag. We vinden het fijn als je flexibel kunt zijn. Je kunt ingedeeld worden tussen 7 uur ’s morgens en half 10 ’s avonds (maar uiteraard niet die hele tijd achter elkaar).

 

 

Wie wij zoeken:

Schoonmaakpersoneel / medewerkers algemene dienst. Je houdt van perfectie en bent klantvriendelijk ingesteld, je bent representatief en je houdt ervan het mensen naar de zin te maken en iets goeds af te leveren. Je spreekt goed Nederlands en hebt ervaring in de schoonmaakbranche. Inzet, enthousiasme en flexibiliteit zijn voor ons ook erg belangrijk. Wij zoeken mensen die minimaal 8 uur per week flexibel inzetbaar zijn. We zien uit naar je reactie!

 

Voor meer informatie over ons bedrijf kan je op de site kijken. Om te solliciteren of voor specifieke vragen willen wij je vragen een email te sturen naar vacatures@kaapdoorn.nl.