title

Werkwijze Kaap Doorn en het coronatoegangsbewijs

 
Aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en de overheid werkt Kaap Doorn vanaf 25 september 2021 tot het einde van deze regeling met een coronatoegangsbewijs. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van alle maatregelen en houden zich aan speciale werk- en hygiëneprotocollen. Samen zorgen wij voor een onbezorgd gevoel en verblijf!
 
Vriendelijk verzoeken wij gasten bij het betreden van ons conferentiecentrum hun coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed te houden. Wij vragen iedere gast de QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier te laten zien samen met een geldig legitimatiebewijs. Wij zullen de QR-code scannen met de CoronaCheck Scanner. Wanneer op de scanner een groene vink wordt getoond, heeft de gast toegang tot de faciliteiten van ons conferentiecentrum. Bij een rood kruis verzoeken wij de gast vriendelijk naar huis te gaan. De annuleringskosten van het verblijf zullen volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca volledig worden doorbelast.
 
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt (het 3g principe). Wanneer je niet volledig gevaccineerd bent of geen geldig herstelbewijs hebt, kun je via www.testenvoortoegang.nl een gratis test aanvragen. Binnen 2 uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app. De testuitslag van een zelftest is niet toegestaan.
 
Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs: rijksoverheid.nl.
 

COVID-19-protocol

 
Naast het coronatoegangsbewijs heeft Kaap Doorn, volgends de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de KHN, diverse aanpassingen gedaan binnen het bedrijf om uw verblijf zo onbezorgd en optimaal mogelijk te maken. Deze maatregelen treden in werking vanaf 10 januari 2022. Klik hier voor het complete COVID-19-protocol.